Τα ζώδια σήμερα 24/09/2013

10:21 24/9/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, ήρθε η ώρα να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου και όλα γύρω σου συνηγορούν σε αυτό. Έχεις την όρεξη, τις ιδέες, τη στήριξη από το φιλικό και οικογενειακό σου περιβάλλον και το μόνο που μένει είναι να προσπεράσεις τους όποιους τελευταίους ενδοιασμούς σου και να μπεις στη διαδικασία ενός νέου ξεκινήματος. Η εξέλιξη θα σε ανταμείψει, όπως ακριβώς σου αξίζει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μπορείς να κάνεις κινήσεις στη σχέση σου για να πάνε καλύτερα μερικές καταστάσεις, ώστε

να νιώσεις πιο ήρεμα και εσύ. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να απολαύσεις την ελευθερία σου και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα δεχτείς προτάσεις, που πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζει να αποδίδει.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, αγαπητέ Ταύρε, θα πρέπει να πάρεις ριζικές αποφάσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Φρόντισε να ηρεμήσεις, να δεις τα πράγματα με αρκετό ρεαλισμό και μην σκέφτεσαι γεγονότα του παρελθόντος, που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή σήμερα, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για αυτά που σε προβληματίζουν και είναι σίγουρο ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να χαλαρώσεις, αναβάλλοντας για λίγο την αναζήτηση…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, οι υποχρεώσεις σου σήμερα θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα έχεις μια αφθονία ενέργειας και αυτοπεποίθησης, για να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να αναλάβεις σχέδια, που θα ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Θα έχεις την αίσθηση ότι διαθέτεις απίστευτη δυναμικότητα και δεν έχεις ανάγκη κανένα. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις και οι επιβεβαιώσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αγαπητέ Δίδυμε. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και να αποκαλύψεις τα αισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Στα οικονομικά σου, δεν θα πρέπει να κάνεις καινούργια ανοίγματα και καλό θα είναι να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό για διάφορα θέματα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν στο μέλλον. Οι βάσεις που έχεις βάλει από το παρελθόν είναι πολύ καλές κι έτσι, με λίγη προσοχή, θα ξεπεράσεις οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση παρουσιαστεί.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, να ξέρεις ότι η σχέση σου και η πορεία της είναι αποκλειστικά και μόνο στα χέρια σου. Φρόντισε να κάνεις τις καταστάσεις ιδανικές, λοιπόν! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι να μην μένεις κλεισμένος στο σπίτι, αλλά να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις ελεύθερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις, σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Από σήμερα θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικότητα, αγαπητέ Λέων. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δεν θα κουραστείς και πολύ, για να ξεμπερδέψεις μια και καλή με πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις, που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα αυτά τα σχέδια, θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, φρόντισε σήμερα να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι μερικά πράγματα που του λες, είναι για το καλό της σχέσης σας. Εσύ που είσαι αδέσμευτος μην απογοητεύεσαι, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, φίλε Λέων. Μπορείς να κάνεις αλλαγές που θέλεις, όπως και καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς με ευελιξία σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα οι φιλοδοξίες σου θα είναι υψηλές, αγαπητέ Παρθένε. Θα ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου, που σε αγχώνουν ακόμα. Θα ακούσεις κάποια ευχάριστα πράγματα, που θα σε κάνουν να χαρείς. Βάλε καλό προγραμματισμό σε ό,τι είναι να κάνεις και θα δεις ότι όλα θα τα τακτοποιήσεις μια χαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάρει νέα τροπή, προς το καλύτερο, φίλε Παρθένε. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις πολύ καλά. Όσο για σένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, σήμερα κάνε την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και δεν θα χάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις πολύ τις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Σήμερα τα πράγματα θα είναι αρκετά αντιφατικά για σένα, αν είσαι Ζυγός. Αφενός βγαίνουν στη φόρα προβλήματα του παρελθόντος που απαιτούν άμεση επίλυση και αφετέρου προκύπτουν πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να φέρεις σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, θα καταφέρεις τα πάντα στην εντέλεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να τις διακρίνεις και να τις εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα στη σχέση σου μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν εσένα και το ταίρι σου. Αν ακόμη σε συντροφεύει η μοναξιά, μην το βάζεις κάτω! Κάπου εκεί έξω υπάρχει το άλλο σου μισό και περιμένει να το ανακαλύψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Ζυγέ, στη δουλειά σου πρέπει να πράξεις αυτά που σκέφτεσαι, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, από σήμερα θα αρχίσουν να προκύπτουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσεξε μην δώσεις αναβολές. Άλλωστε, ανήκεις στα ζώδια που με ό,τι καταπιαστούν μπορούν να το φέρνουν σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και να ξέρεις ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, αν είσαι Σκορπιός, πολλά πράγματα που δεν σου άρεσαν, θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, σήμερα φρόντισε να αποκαλύψεις τον ερωτισμό σου και η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Σκορπιέ, μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα, που είναι ακόμη στάσιμα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα, που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε να ρίξεις λίγο τους τόνους σου και μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ στα καθημερινά θέματα. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Χρειάζεσαι δυνάμεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Απόψε, επιδίωξε τη συντροφιά θετικών ανθρώπων, που δεν σου δημιουργούν αρνητικά αισθήματα, γιατί είναι σημαντικό να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο σήμερα, φίλε Τοξότη, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις και μην κάθεσαι κλεισμένος σπίτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή των άστρων είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι ικανοποιητικές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, αν βάλεις τα δυνατά σου όλα θα πάνε καλά, μια και οι πλανητικοί συνδυασμοί της ημέρας επηρεάζουν θετικά την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Αιγόκερε. Πρόσεξε όμως να μην δημιουργήσεις μπερδέματα και ανασφάλειες στο ταίρι σου, με την συμπεριφορά σου. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις κι αν είσαι αδέσμευτος και σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Φρόντισε να μην παρεξηγήσει τις προθέσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει, θα είναι πολύ καλό για εσένα και θα μπορέσεις να αναδειχτείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Από σήμερα, οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, αγαπητέ Υδροχόε. Ευτυχώς που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα και έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τις διάφορες παγίδες. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Υδροχόε, βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, φρόντισε σήμερα να απολαύσεις την ελευθερία σου, γιατί πολύ σύντομα κάποιο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου και θα την… αναστατώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, δεν χρειάζεται να σε εκνευρίσουν, γιατί θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις που θα κάνεις, ώστε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα είναι η μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό, αγαπητέ Ιχθύ. Η περίοδος δεν είναι για καθυστερήσεις και αναβολές στις υποθέσεις σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό, για να μπορέσεις να φτάσεις στις λύσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, φρόντισε να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σε ευνοήσει, για να γίνει η σχέση σου ιδανική. Αν είσαι αδέσμευτος, με τον ερωτισμό που σε διακρίνει αυτή την περίοδο, μπορείς να βρεις το ταίρι που σου αξίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, να ξέρεις ότι η μέρα είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις, θα έχει μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που θα κάνεις. Έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

myastro.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα