Τα ζώδια σήμερα 20/05/2013

14:50 20/5/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα θα έχεις στο τσεπάκι σου την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, φίλε Κριέ. Ωστόσο, φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις σπατάλες. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή θα σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Πέρασε ένα όμορφο βράδυ μαζί με την οικογένειά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Κριός, σήμερα είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ημέρα, που θα σε επηρεάσει και θα προκαλέσει πίεση και υπερβολές στον αισθηματικό σου τομέα. Για να καλυτερεύσεις την ψυχολογία σου,

φρόντισε να ξεφύγεις με τον σύντροφό σου κάπου, όπου θα περάσετε λίγο χρόνο οι δυο σας. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος αξιοποίησε το χρόνο σου με φιλικά πρόσωπα και φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Κριέ, άφησε σήμερα την φαντασία και τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσουν, για να πραγματοποιήσεις τις απαραίτητες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Θα διαπιστώσεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς και οι δουλειές σου θα αυξηθούν. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις οικονομικές δοσοληψίες και να βάλεις σε μια τάξη τα χρέη σου.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Ταύρε, δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις. Σήμερα πρέπει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε, δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις, θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία, που θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, θα δεις σήμερα ότι λύνονται πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφήνεις την απογοήτευση να σου χαλάει τη διάθεση. Είναι καλή μέρα για γνωριμίες, αρκεί να έχεις την ανάλογη αντιμετώπιση στα άτομα που θα συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, καλό είναι να τελειώνεις με παλιές εκκρεμότητες και να μην τις αφήνεις να σε αγχώνουν. Οι συνεργασίες σου μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να εμπιστευτείς κάποιους ανθρώπους. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπει μια σειρά, γιατί έχεις ήδη βγει εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Αρκετή ανασφάλεια σου προκαλεί η σημερινή μέρα, φίλε Δίδυμε, με τη Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία από το ζώδιό σου και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες, που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά, συμπεριφέρσου ψύχραιμα και έξυπνα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη, ενώ αν είσαι μόνος σου, θα φέρει δίπλα σου κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια αλλά και συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Απόφυγε οτιδήποτε ενέχει υψηλό ρίσκο και συμμάζεψε τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γιατί πολύ σύντομα θα τρέχεις και δεν θα μπορέσεις να μαζέψεις τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με σημαντικά πρόσωπα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως δεν είσαι αρκετά διπλωμάτης και μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες απόψεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις την εύνοια της Σελήνης από το Ζυγό από το βράδυ και μετά, φίλε Καρκίνε, και μπορείς να κάνεις με ευκολία σημαντικές κινήσεις, για να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, επιδίωξε να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και δεν θα χάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις πολλά και η δυναμικότητα, αλλά και η έμπνευσή σου, θα σου δώσουν άμεσα αποτελέσματα. Τα οικονομικά ευνοούνται, οπότε οι συμφωνίες και οι υπογραφές μπορεί να αποδώσουν και να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Σήμερα, φίλε Λέων, η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη σε ό,τι κι αν κάνεις. Με την Σελήνη από την Παρθένο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Ταύρο, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις, που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα έχεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, στα αισθηματικά σου η μέρα σε ευνοεί να νιώσεις πολύ όμορφα και να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, για να νοιώσεις πιο ικανοποιημένος και χαρούμενος. Ίσως πρέπει να περιμένεις και μία ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σου, που θα σε συγκινήσει! Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριμίες. Μην αφήσεις την αποψινή βραδιά να περάσει έτσι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Λέων, στη δουλειά σου θα έχεις πολλές δυνατότητες αλλά και ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες, αν θέλεις να ανέβεις ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στην ιεραρχία. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κυρίως πρέπει να προσέξεις πόσα χρήματα χαλάς και για ποιο λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ, αγαπητέ Παρθένε, καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό, οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία και να τους δεις πολύ γρήγορα να παίρνουν σάρκα και οστά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου να βελτιωθεί ή να αναγεννηθεί, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σου. Ιδιαίτερα εσύ, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σου αρέσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι παρθένος, η δουλειά σου ίσως παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες, που προκύπτουν από το παρελθόν και από ζητήματα που είχες αφήσει άλυτα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να ξεμπερδέψεις με κάποιες παλιές οφειλές, για να βγεις και πάλι μπροστά.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου και με την βοήθειά του, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, φίλε Ζυγέ, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε λοιπόν σήμερα να ξεμπερδεύεις μία ώρα αρχύτερα από τις υπόλοιπες ευθύνες σου και να γυρίσεις σπίτι νωρίτερα, ώστε να περάσεις περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο μαζί του. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, περάστε ένα όμορφο βράδυ με την παρέα σας και χαλαρώστε. Θα σας κάνει καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, που πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να εξελιχθεί σε καβγά, διότι η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Δίας με τον Κρόνο από στο ζώδιό σου, θα σε επηρεάζει άμεσα και θα προκαλέσει ανατροπές στα σχέδιά σου. Απόφυγε οποιαδήποτε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια, που μπορεί να σε εκθέσουν. Ο κίνδυνος και οι αποκαλύψεις παραμονεύουν και θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση, αν δεν προσέξεις!

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία, φίλε Σκορπιέ. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα, που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα μαζί του. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, βγες απόψε με φίλους και άφησε να σε πλησιάσουν ή να σε φλερτάρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε αρκετά καλά, τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως τα θέλεις και έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου, που σε βοηθούν στην προώθηση των ιδεών σου. Προσοχή στα οικονομικά σου και στην ευκολία με την οποία παρασύρεσαι σε σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα, φίλε Τοξότη. Μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου, λόγω της έντονης μελαγχολίας και έντασης που θα σε διακατέχει, καθώς νοιώθεις ότι τίποτα δεν θα προχωράει με τους ρυθμούς που θέλεις. Γι’ αυτό κράτησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό, ό,τι κι αν γίνει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η Σελήνη από το βράδυ και μετά στο Ζυγό, θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος σου και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Φρόντισε μόνο να είσαι θετικός και ανοιχτός σε προκλήσεις, προσκλήσεις και προτάσεις!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Τοξότη, στη δουλειά σου είναι μια μέρα με πολλές ευκαιρίες, νέες ιδέες αλλά και συνεργασίες, που θα σε πάνε μπροστά. Φρόντισε να τελειώνεις με θέματα του παρελθόντος και κυρίως με χρέη, που σε κρατάνε πίσω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αναζητήσεις νέους τρόπους, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου, για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί πρώτα να πιστέψεις εσύ στις δυνάμεις και στις δυνατότητές σου!!!

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να βελτιώσεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δεν σε ικανοποιεί. Αν τολμήσεις να εκδηλώσεις την ερωτική σου φύση περισσότερο, ο σύντροφος σου θα ενθουσιαστεί. Όσο για σένα, που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, θα βρεθεί σύντομα κάτι που θα σε ξεσηκώσει, γι’ αυτό μην εγκαταλείπεις τόσο εύκολα τις προσπάθειές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, είναι μια μέρα που οι συζητήσεις και οι επαφές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους άμεσους στόχους που είχες. Θα έχεις ιδέες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και θα σου δείξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Στα οικονομικά, προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποια χρέη που σε βαραίνουν και μην δημιουργείς καινούργια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές μπορείς να τα καταφέρεις, αγαπητέ Υδροχόε. Άρπαξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σήμερα, με τη θετική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο που σε ευνοεί, και μην κάνεις πίσω από φόβο ότι κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τα δικά σου θέλω!

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, καλύτερα να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα θέματα. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, ετοιμάσου για φλερτ και γνωριμίες που θα σε ξελογιάσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Υδροχόε, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις αρκετές αλλαγές και να οδηγηθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις που θα προκύψουν. Δεν είναι ώρα για μεγάλα ανοίγματα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Όσες δυσκολίες κι αν προκύπτουν, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου, φίλε Ιχθύ. Σήμερα μάλιστα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο και να σε ευνοεί, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για νέα σχέδια και νέες προοπτικές.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να περάσεις μια ρομαντική Δευτέρα μαζί του. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, να ξέρεις ότι η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου, ειδικά σε κάποια θέματα που φαίνονται να μην εξελίσσονται. Πάντως οι νέες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα και μάλιστα σου ανοίγουν νέες προοπτικές. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα οικονομικά σου και οι διάφορες συμφωνίες που τα αφορούν.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, εκκρεμότητες, διδυμοι, νέα, λεων, βασεις, επηρεάζει, βγες, φλερτ, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , καθαρα δευτερα, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα, δυνατα, αιγοκερως, βημα, δουλεια, εργασια, ζυγος, κριος, λεων, ονειρα, οψη, πιεση, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, φλερτ, ψυχολογια, ωρα, ατομο, βοηθεια, βραδια, βραδυ, γινει, γνωριμια, γοητεια, δευτερα, διαστημα, δικη, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εμπνευση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ηρεμια, θαυμα, καρκινος, κλιμα, λαθη, λογο, μακρια, μοναξια, μπαταριες, μπορεις, παντα, οικογενεια, οπωσδηποτε, οστα, υπογραφη, προβληματα, ρισκο, συζητηση, συντομα, σειρα, σκεφτεσαι, σπιτι, σχεδια, σχολια, ταυρος, υλοποιηση, φαντασια, φαινονται, φιλε, φυση, χερι, ψυχραιμια, ομορφα, δουλειες, εξυπνα, για σενα, ιδιαιτερα, μπροστα, σωστο, τοξοτη, θεματα, βγες
Τυχαία Θέματα