Τα τρία «μέτωπα» του Αλαφούζου

16:35 11/10/2013 - Πηγή: TNSite
Τρία θέματα παραμένουν ανοιχτά στον Παναθηναϊκό και δίνει καθημερινά αγώνα για αυτά ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του, ώστε να προχωρήσουν και να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα μέσα στη σεζόν.

Η SportDay αναλύει πώς έχουν τα πράγματα για τα χρέη και τον έλεγχο της UEFA, τα έργα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και το «Απήλιον».

Στο θέμα των χρεών ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», μαζί με τους ανθρώπους που τον περιτριγυρίζουν, προσπαθούν να βρουν έσοδα πιθανότατα από νέες χορηγίες

και εισπράξεις των αγώνων στη Λεωφόρο με κορυφαίο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ετοιμάζονται περικοπές και σε υπαλλήλους της ΠΑΕ, είτε σε μισθούς, είτε σε απολύσεις, ώστε να μειωθούν και άλλο τα έξοδα. Παράλληλα, όμως, ο Αλαφούζος περιμένει βοήθεια από επιχειρηματίες φίλους της ομάδας (Θεοδωρόπουλος, Βασιλόπουλος).

Για τη Λεωφόρο τα πράγματα φαίνεται πως μπαίνουν σε μια σειρά, αφού το επόμενο διάστημα αναμένεται στην Ελλάδα ο Αγγλος αρχιτέκτονας, ο οποίος μελετά πως θα μπορέσει να εκσυγχρονιστεί το γήπεδο, με την προσθήκη δύο εξεδρών στο κέντρο. Αυτές οι μελέτες θα κατατεθούν στην Περιφέρεια, ώστε να εκταμιευθούν τα χρήματα και να αρχίσουν τα έργα παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στη διάρκεια της περιόδου.

Τέλος, στο «Απήλιον» χρειάζεται να γίνουν αρκετά έργα, για να φιλοξενήσει όλα τα τμήματα Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, όπως συνέβαινε στο παρελθόν στην Παιανία.

Κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει, όμως στο άμεσο μέλλον αναμένεται η κατασκευή γηπέδων με την βοήθεια του ΕΣΠΑ για την ανάπτυξη των Ακαδημιών.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα