Στη... φάκα με διεθνές ένταλμα σύλληψης ένας Ρώσος

13:46 4/2/2014 - Πηγή: TNSite
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 41χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη δύο άτομα για υπόθαλψη εγκληματία.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ασφάλειας με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την ΕΚΑΜ, συνέλαβαν στη Γλυφάδα έναν 41χρονο από τη Ρωσία,

γιατί σε βάρος του είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελίας διεθνούς αναζήτησης της Interpol για ανθρωποκτονία που διέπραξε στη χώρα του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ακόμη Ρώσους που διέμεναν στο ίδιο σπίτι με τον 41χρονο με τις κατηγορίες της υπόθαλψης εγκληματία και αναζητούν ακόμη δύο 50χρονους για το ίδιο αδίκημα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης με διεθνή δράση και κατά την παραμονή του στη χώρα μας έκανε πολυτελή ζωή, ξοδεύοντας μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ έπαιρνε ιδιαίτερες προφυλάξεις για να αποφύγει τη σύλληψη.

Στην οικία των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και δύο γεμιστήρες, ένα πλαστό ρωσικό διαβατήριο με φωτογραφία του 41χρονου και διαφορετικά στοιχεία, ένας σουγιάς, δύο φορητοί πομποδέκτες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα