Σαν στο σπίτι του ο Παναθηναϊκός

10:29 25/10/2013 - Πηγή: TNSite
Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πως ο δρόμος είναι μακρύς. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Λιέτουβος Ρίτας θέλει να κάνει σεφτέ στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα.

Όχι στη φυσική του έδρα, το ΟΑΚΑ, λόγω της γνωστής τιμωρίας, αλλά στην Κύπρο όπου τον… έστειλε η τροποποίηση της τιμωρίας του

από τη διοργανώτρια αρχή. Το «Τάσσος Παπαδόπουλος» θα είναι κατάμεστο από περίπου 6.000 θεατές, που φρόντισαν από την περασμένη εβδομάδα να εξαφανίσουν τα εισιτήρια και ο Παναθηναϊκός σίγουρα δεν θα νιώθει φιλοξενούμενους στη Μεγαλόνησο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα (ο Ούκιτς που προχθές δεν έβγαλε όλη την προπόνηση, χθες έκανε κανονικά αλλά δεν είναι 100% έτοιμος) και προσδοκεί πως μετά τις κακές εμφανίσεις απέναντι σε Ολυμπιακό και Λιέτουβος Ρίτας, η ομάδα του θα αρχίσει να ρολάρει. Όπως έκανε τη Δευτέρα απέναντι στον Πανελευσινιακό, αλλά αυτή τη φορά απέναντι σε έναν πιο ισχυρό αντίπαλο.

Η Λαμποράλ Κούτσα ταξίδεψε στην Κύπρο με πολλά προβλήματα. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σαν Εμετέριο, Κελάτι, Μαϊνόλντι και Χάνγκα, ενώ αμφίβολος είναι ο Χάμιλτον και ο Καουκένας αποκτήθηκε μόλις χθες. Πάντως η ομάδα της Βιτόρια, που έχει αρχίσει με δύο ήττες στην ACB, έφτασε με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της μετά από την επιτυχία της πρεμιέρας απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Βιτόρια.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 14 φορές στο παρελθόν, με τον Παναθηναϊκό να μετρά εννιά νίκες έναντι πέντε της Λαμποράλ Κούτσα. Με γηπεδούχους τους «πράσινους» το σκορ είναι 6-1, συμπεριλαμβανομένου και του ημιτελικού στο Final 4 της Αθήνας το 2007.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Α’ ΌμιλοςΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπουντιβέλνικ 19:00Παρτιζάν-Ναντέρ 20:00Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Μπαρτσελόνα 20:00

Β’ ΌμιλοςΕμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Ζαλγκίρις Κάουνας 82-75Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάμπεργκ 98-58Στρασμπούρ-Αναντολού Εφές 21:45

Γ’ ΌμιλοςΓαλατάσαραϊ-Ολυμπιακός 67-78Μπάγερν Μονάχου-Σιένα 21:15Ουνικάχα Μάλαγα-Ζιέλονα Γκόρα 21:45

Δ’ ΌμιλοςΛοκομοτίβ Κουμπάν-Λιέτουβος Ρίτας 68-53Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ερυθρός Αστέρας 96-82Παναθηναϊκός-Λαμποράλ Κούτσα 21:30

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα