Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε;

06:22 2/12/2013 - Πηγή: TNSite

Μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό παραδέχτηκε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και αποκάλυψε τη γέννηση του γιου του. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμος να μιλήσει και για τη σχέση του με γνωστό σεφ και συνεργάτη του, κι αυτό γιατί οι φήμες που τον θέλουν να έχει ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης μαζί του όλο και πληθαίνουν. Κι αν πίσω από όλα αυτά νομίζετε πως κρύβεται κάποιος χολιγουντιανός αστέρας ή ροκ

σταρ, είστε γελασμένοι, αφού και ο δικός μας Φώτης Σεργουλόπουλος ανήκει στην κατηγορία των επώνυμων προσώπων που δεν κρύβονται, καθώς θέλει να μοιράζεται τα πάντα με τον κόσμο που τον αγαπά και τον στηρίζει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

Η απόφαση του Φώτη Σεργουλόπουλου να γίνει πατέρας βρήκε σύμφωνο και τον εδώ και πέντε χρόνια σύντροφό του, ο οποίος στέκεται με διακριτικό τρόπο όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό του. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιο δεμένο από ποτέ, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως έχει μάλιστα επισημοποιήσει τη σχέση του ύστερα από ταξίδι τους στο εξωτερικό. Η είδηση έχει αρχίσει να σχολιάζεται στα πηγαδάκια της showbiz μετά την απόκτηση του παιδιού, αλλά μόνο ο λαοφιλής παρουσιαστής μπορεί να επιβεβαιώσει αν υφίσταται κάτι τέτοιο. Η «Εspresso της Κυριακής» σε επικοινωνία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο του έθεσε το σχετικό ερώτημα, εκείνος όμως δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τις φήμες.

Πάντως, όποια κι αν είναι η απάντηση, σημασία έχει πως ο Φώτης τολμά και βγάζει την προσωπική του ζωή στη δημοσιότητα χωρίς να φοβάται ή να σκέφτεται τις τυχόν αντιδράσεις. Ετσι, με σύμμαχο την ειλικρίνεια και το δέσιμο της σχέσης του με το τηλεοπτικό κοινό, ο Φώτης Σεργουλόπουλος την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής στο Star, αποφάσισε να γνωστοποιήσει τη γέννηση του μονάκριβου γιου του και ταυτόχρονα να ευχαριστήσει όλους εκείνους που είχαν προλάβει να πληροφορηθούν το γεγονός.

Αφοσιωμένος

Ο μικρός Γιώργος, που θα πάρει το όνομα του μπαμπά του Φώτη, έχει ξετρελάνει τον διάσημο πατέρα του, ο οποίος καθημερινά μετρά τις ώρες για να βρεθεί κοντά του. Οταν ο παρουσιαστής βρίσκεται στο σπίτι θέλει να ασχολείται αποκλειστικά εκείνος με το μωρό, ενώ είναι κοντά του κάθε φορά που εκείνο ξυπνά πεινασμένο.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως την ώρα που φτάνει στο κανάλι επιθυμεί να παραμένει λίγη ώρα μόνος του προκειμένου να συνέλθει από το γλυκό ξενύχτι που είχε εξαιτίας του μπέμπη του. Αμέσως μετά είναι έτοιμος να ασχοληθεί με τη θεματολογία της εκπομπής, αλλά και να δείξει τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του παιδιού, που κατά κοινή ομολογία τού μοιάζει αρκετά.

Η αποκάλυψη για τον ερχομό του μπέμπη είχε γίνει μέσα από το blog της Τατιάνας Στεφανίδου, που ήταν από τις πρώτες που το έμαθαν και ήθελε να συγχαρεί μέσα από το διαδίκτυο τον διάσημο φίλο και συνάδελφό της. Αλλωστε εκείνη την ημέρα η όμορφη παρουσιάστρια ήταν η πρώτη που γεύτηκε τα γλυκά που μοίραζε προσωπικά στο κανάλι ο παρουσιαστής, πλημμυρισμένος χαρά.

Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα η ανάρτηση της είδησης έκανε τον γύρο του διαδικτύου κι όλοι περίμεναν με αγωνία την αντίδραση του Φώτη και της Μαρίας μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Τελικά ο παρουσιαστής άλλη μία φορά με ένα πλατύ χαμόγελο να ζωγραφίζει το πρόσωπό του και χωρίς ίχνος κόμπλεξ παραδέχτηκε την ύπαρξη του μωρού που τον έχει κάνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Την ίδια ώρα με το τηλεοπτικό κοινό την είδηση πληροφορήθηκαν ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες του Φώτη Σεργουλόπουλου, αφού όλους αυτούς τους μήνες ο παρουσιαστής προσπαθούσε να το κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό. Βλέπετε, το μόνο που ήθελε ήταν να κυλήσουν όλα όμορφα και φυσιολογικά για εκείνον και τη βιολογική μητέρα του παιδιού του. Ετσι ο παρουσιαστής είχε και όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί ψυχολογικά για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη στη ζωή του, αλλά και να μάθει το νομικό πλαίσιο που καλύπτει την περίπτωσή του, ώστε να μη δημιουργηθεί στην πορεία το παραμικρό πρόβλημα.Πλημμυρίζει με ευχές το facebook«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας. Είναι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου και αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος με την ανταπόκρισή σας. Σας ευχαριστώ πολύ». Αυτήν την ανάρτηση έκανε στη σελίδα της εκπομπής «ΦΜ Live» στο facebook ο Φώτης Σεργουλόπουλος λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της χαρούμενης είδησης πως έγινε και πατέρας.

Πάνω από 4.000 άτομα ανταποκρίθηκαν κάνοντας «like», ενώ περίπου άλλοι τόσοι άφησαν το δικό τους γλυκό μήνυμα. Η είδηση ενθουσίασε τόσο πολύ τους φαν του Φώτη που μερικοί από αυτούς μπήκαν στη διαδικασία να μοιραστούν μαζί του μέχρι και μικρά μυστικά που πρέπει να γνωρίζει για τις πρώτες μέρες του μωρού στο σπίτι, ενώ άλλοι ευχήθηκαν να του μοιάζει.Εξομολόγηση από καρδιάς μπροστά στις κάμερες!Ηταν τον Ιανουάριο του 2011 στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει μίλησε πρώτη φορά στο κοινό για την προσωπική του ζωή και τις επιλογές του. «Δεν ήθελα ποτέ να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, τους αγαπούσα» είχε παραδεχτεί τότε ο παρουσιαστής προσθέτοντας:

«Η ζωή είναι περίεργη. Οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει να αποφασίζουν τον δρόμο που θα ακολουθήσουν. Υπάρχει τίμημα και το θέμα τι αντέχεις να πληρώσεις. Εγώ αυτό που αντέχω να πληρώσω είναι να αισθάνομαι άνετα με τον εαυτό μου και να είμαι κύριος του εαυτού μου. Να μην έρθει κανένας να μου πει ποτέ “πρέπει να κάνεις έτσι, γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να είσαι”. Κάνω μια δουλειά η οποία με εκθέτει στο κόσμο, με κάνει να είμαι ανοιχτός και να ενδιαφέρονται για εμένα. Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβω και να λέω ψέματα. Από την άλλη, οι γονείς μου, οι παρέες μου ήταν μέσα σ' ένα τέτοιο κλίμα και με υποστήριζαν. Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να είχα ζήσει τη ζωή διαφορετικά».

Από εκείνη την ημέρα της παραδοχής λες και κάτι άλλαξε πραγματικά στη σχέση του γλυκού παρουσιαστή με το κοινό, που τον αγάπησε ακόμα περισσότερο. Εξάλλου τόσο η σελίδα της εκπομπής «Φ&Μ live» στο facebook όσο και τα τηλέφωνα της εκπομπής κατακλύστηκαν από μηνύματα που παραδέχονταν την αξιοπρεπή του στάση όλα αυτά τα χρόνια.

Το ίδιο συνέβη και τον Ιανουάριο του 2013, όταν η εδώ και δεκαπέντε χρόνια φίλη του και συνεργάτιδά του Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυπτε στους τηλεθεατές τις τραγικές στιγμές που βίωνε ο Φώτης Σεργουλόπουλος εκείνη την περίοδο, μετά τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα Γιώργου. Η Μαρία, ντυμένη στα μαύρα και φανερά συγκινημένη, μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Φ&Μ live» είχε στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στον κολλητό της φίλο, ο οποίος έμεινε μακριά από το τηλεοπτικό πλατό τουλάχιστον μία εβδομάδα. Ολες αυτές τις ημέρες οι φαν του άλλη μία φορά του απέδειξαν την αγάπη τους μέσα από μηνύματα που του έστειλαν, γεμάτα σεβασμό και συμπαράσταση στον πόνο του.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα