Μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην παραλιακή

13:42 14/7/2013 - Πηγή: TNSite
Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησε το πρωί η ΠΟΕ-ΟΤΑ στα νότια προάστια, σε όλη την παραλιακή, με σημείο αφετηρίας το Ασκληπιείο Βούλας. Η πορεία διήρκησε τρεις περίπου ώρες και κατά τη διάρκειά της οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μοίρασαν στους πολίτες ανακοίνωση, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις απολύσεις όπως προβλέπονται στο πολυ-νομοσχέδιο και τη διάλυση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

Αύριο στις 12 το πρωί οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν συγκέντρωση στην πλατεία Καραΐσκάκη, από την οποία θα ξεκινήσει και πάλι μηχανοκίνητη

πορεία. Ανάλογες, μηχανοκίνητες πορείες, έχουν σχεδιασθεί για αύριο στις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Την ίδια ημέρα, στις 8 το βράδυ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετέχει στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος. Στη διάρκεια του συλλαλητηρίου θα γίνει και μουσική συναυλία.

Την Τρίτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη πανεργατική απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ. Για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνει προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη. Την ίδια ημέρα, θα μείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και οι δήμοι.

Το βράδυ στις 8.30, παραμονή της ψήφισης του πολύ-νομοσχεδίου, θα γίνει πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, με προσπάθεια συμμετοχής όλων των κλάδων εργαζομένων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα. Θα πραγματοποιηθεί ολονύχτια διαμαρτυρία, ενώ θα γίνει προσπάθεια και για συναυλία συμπαράστασης.

Την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα