Κάποιος που θα κάνει τη διαφορά…

07:09 30/7/2013 - Πηγή: TNSite
Εμφανή είναι, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, η έλλειψη ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει η μεσαία γραμμή της ομάδας να στηριχθεί πάνω του.

Μέχρι στιγμής στη συγκεκριμένη θέση έχει αγωνιστεί ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος τα έχει καταφέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο παίκτη σε αυτό τον ρόλο.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα αρκετές ομάδες (Λίβερπουλ, Ρούμπιν Καζάν) φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο.

Ανεξάρτητα, όμως, τι θα γίνει με τον 27χρονο άσο οι Πειραιώτες θα

κινηθούν για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στην αναζήτηση του συγκεκριμένου παίκτη, χωρίς να βιάζονται να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη προσθήκη και θέλουν κάποιον που θα κάνει τη διαφορά.

Μία περίπτωση που εξετάζεται «ζεστά» είναι εκείνη του Σισοκό της Παρί, ενώ μια ειδοποίηση από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ περιμένει ο Ενό του Άγιαξ. Χθες ο διεθνής Τύπος υποστήριζε πως ο Ολυμπιακός ασχολείται με την υπόθεση του Χάτσινσον για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός μαζί με τη Σεβίλλη και την Αταλιασπόρ.

Στη σχετική λίστα, όμως, υπάρχουν και άλλα ονόματα. Όπως για παράδειγμα ο Γκαργκάνο που θέλει η Ατλέτικο Μαδρίτη και όσο περνούν οι μέρες λιγοστεύουν οι πιθανότητες απόκτησής του.

Αντίθετα, μια πιο εύκολη περίπτωση είναι ο Αγκιλάρ της Έρκουλες, η οποία υποβιβάστηκε στη Segunda Division και προσπαθεί να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του.

Σίγουρα, θα υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που απασχολούν τους Πειραιώτες, αλλά δεν δείχνουν να βιάζουν και θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Εν τω μεταξύ, από το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας έφυγε ο Χουάνχο Λορένθο και έχει αναπτυχθεί φημολογία πως ο λόγος είναι κάποια μεταγραφή. Μάλιστα, κάποιοι θεωρούν πως έχει να κάνει με το ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδας για την απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες από τη Χετάφε. Ωστόσο, οι διοικούντες υποστηρίζουν ότι η επόμενη μεταγραφή θα αργήσει να ανακοινωθεί.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα