Καλός ο Μπαϊράμι αλλά…

09:35 23/5/2013 - Πηγή: TNSite
Μπορεί η περίπτωση του Εμίρ Μπαϊράμι να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού με τον Σουηδό να βρίσκεται μια ανάσα από το να φορέσει τη πράσινη φανέλα αλλά στο «τριφύλλι» δεν ασχολούνται αποκλειστικά μαζί του. Και τι εννοούμε για να μην παρεξηγηθούμε.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού «τρέχουν» παράλληλα και άλλες μεταγραφικές υποθέσεις ούτως ώστε να «κλείσουν» το συντομότερο δυνατό τους υποψήφιους μεταγραφικούς

στόχους και το ρόστερ να είναι όσο καλύτερα γίνεται στελεχωμένο. Από τους πρώτους στόχους είναι ο Γιώργος Καραγκούνης.

Με τον «Κάρα» τα πράγματα έχουν ως εξής: Ο διεθνής μέσος συζήτησε με τον Νίκο Νταμπίζα το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό αλλά ο ίδιος παρουσιάζεται διστακτικός. Και όχι επειδή δεν αγαπά την ομάδα αλλά επειδή οι σχέσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο παραμένουν ψυχρές. Συν το ό,τι οι «πράσινοι» του χρωστούν ένα σεβαστό ποσό, ασχέτως αν ο Καραγκούνης υπογράφει συνεχώς τους διακανονισμούς.

Επόμενη περίπτωση είναι εκείνη του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός είχε επαφή και χθες με τους «πράσινους» και δέχθηκε βελτιωμένη πρόταση. Η διαφορά μπορεί να μειώθηκε στις 100.000 ευρώ (ο παίκτης ζητά 500.000 ευρώ ενώ ο ΠΑΟ δίνει 400.000) αλλά ακόμα απάντηση ο Μπεργκ δεν έχει δώσει και όλα είναι ανοιχτά.

Με τον Μπόρεκ η κατάσταση είναι λίγο μπερδεμένη αφού μπορεί οι απαιτήσεις του παίκτη να μην ξεπερνούν τις 120.000 ευρώ αλλά στην μέση υπάρχει και η ομάδα του, η Ντούκλα Πράγας, η οποία αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ.

Τέλος, έχουμε τον Ντελαπλάς. Η μεταγραφή του Ντελαπλάς στον Παναθηναϊκό εξαρτάται πολύ από το τι θα γίνει με τις περιπτώσεις των Καραγκούνη και Μπόρεκ. Το κασέ του Ντελαπλάς είναι στις 250.000 ευρώ, έχει γίνει επαφή με τον παίκτη παρά τις «πράσινες» διαψεύσεις και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα