«Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή στη Nova

04:57 4/6/2013 - Πηγή: TNSite
Το πρωτάθλημα της Superleague έριξε την αυλαία, έπειτα και από το φινάλε των Play offs και η προσοχή τώρα στρέφεται στις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα της Παρασκευής (7/6) με την Λιθουανία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας το 2014 και η Εθνική Νέων βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση για την συμμετοχή της στα τελικά του
Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην Τουρκία.

Τα κανάλια Novasports και η εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή από την Τρίτη 4 Ιουνίου – Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 21:00 θα έχουν αφιέρωμα στις Εθνικές ομάδες, έχοντας και καλεσμένους στο στούντιο της Nova στην Κάντζα.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου θα προβληθεί συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος θα μιλήσει για την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας να περάσει στα τελικά του Μουντιάλ, αλλά και για την εκλογή του στο ΔΣ του ΠΣΑΠ.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων Κώστας Τσάνας, ο οποίος θα αναφερθεί τόσο στην Εθνική Ανδρών, όσο και στην δική του ομάδα που θα συμμετάσχει στα τελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, έχοντας ως αντιπάλους στον 4ο όμιλο, το Μεξικό (22/6), μια ομάδα από την ζώνη της Αφρικής (25/6) και την Παραγουάη (28/6).

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στη κάμερα των καναλιών Novasports και στον Γιάννη Καραλή θα μιλήσει ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος εξελέγη νέος πρόεδρος στον ΠΣΑΠ και θα αναφερθεί και αυτός από την μεριά του στον αγώνα της «γαλανόλευκης».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα