Γαλλικό πρωινό από 2 ευρώ

11:56 31/10/2013 - Πηγή: TNSite
Κείμενο:Νάντια Μασσαχού

Αν σας αρέσουν τα αφράτα bagels, μα κυρίως λατρεύετε να ανακαλύπτετε κάθε νόστιμο μυστικό της πόλης, τότε ό,τι ακολουθεί σίγουρα θα σας αρέσει. Ο λόγος για την Amandine στο κέντρο της Αθήνας, του πιο αυθεντικού μαγαζιού που εξειδικεύεται στα bagels.

Η Amandine, δίνει μία πεντανόστιμη αίσθηση Γαλλίας, προσφέροντας χειροποίητα γκουρμέ bagels, ολόφρεσκες σαλάτες

και λαχταριστά γλυκά λίγα μόλις βήματα από την πλατεία Συντάγματος.

Στην κεντρική οδό Νίκης συγκεκριμένα, το λιλιπούτειο μαγαζί παντρεύει το γαλλικό delicatessen με την ελληνική δημιουργικότητα και το street food, δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς γεύσης.

Τι θα βρείτε εδώ; Αυθεντικά bagels σε 13 παραλλαγές (με ζαμπόν Πάρμας, παστράμι Δράμας, τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου), 5 είδη δροσερών σαλατών και μία ποικιλία-σκάνδαλο από cheesecake, muffin, brownie, cookie και κέικ σοκολάτας συνθέτουν τον κατάλογο. Ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρωθεί αυτό το γευστικό ταξίδι είναι ένας καφές φτιαγμένος από την επιλογή των πιο ξεχωριστών χαρμανιών Arabica.

Useful tip: Σε απόσταση αναπνοής από το σταθμό του μετρό Σύνταγμα και τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης, την οδό Ερμού, είναι το μόνο μέρος όπου το bagel μετατρέπεται σε γαστρονομική δημιουργία υψηλής αισθητικής.

Δευτέρα-Σάββατο: 08.00-18.00, Κυριακή κλειστά

Από 2-4,20/bagels

Info: Νίκης 13, τηλ. 210 3239829

Αν θέλετε να μάθετε τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε αλλά και ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα