Φαίη Σκορδά: Μίλησε για όλα!

19:50 1/11/2013 - Πηγή: TNSite

Για όλα μίλησε η Φαίη Σκορδά σε συνέντευξή της.

Για την εγκυμοσύνη που γράφτηκε

Η μητρότητα απαιτεί σεβασμό. Για να μιλήσεις για εγκυμοσύνη δημόσια πρέπει να είναι δική σου επιλογή πότε και πως θα το κάνεις.

Τέταρτη χρονιά μαζί με τον σύζυγό της στο πρωινό, αλλά σε άλλο κανάλι

«Αισθάνθηκα πως δεν είχα άλλη επιλογή. Ήθελα να ξέρω πως θα έχω δουλειά τον Σεπτέμβριο. Φέτος η κατάσταση ήταν ασαφής. Έχω τη συνείδηση μου απόλυτα καθαρή , όπως

και κάθε φορά που έχω αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Όταν είπαμε στο MEGA να μη μας υπολογίζουν είχε γίνει απλά μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Λάτσιο».

Για τον Γιώργο Λιάγκα

«Ο Γιώργος είναι ο πατέρας του παιδιού μου και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στον κόσμο για μένα από αυτό».

Ενώ θέτει και μια ..ρητορική ερώτηση.. « Ποιότητα ζωής σημαίνει να κάνω περισσότερα εξώφυλλα και εκπομπές ή να βλέπω πιο πολύ το παιδί μου»;

Με λατρεία μιλάει για τον γιο της

«Ήταν 30 ημερών ο Γιαννάκης όταν επέστρεψα στη δουλειά, αλλά δεν το έχω μετανιώσει. Μπορεί να δούλευα, αλλά έχω ρουφήξει όλες τις στιγμές μαζί του. Τον πρώτο ενάμιση χρόνο γυρνούσα στο σπίτι και περίμενα να κοιμηθεί για να πάω να ξεβαφτώ. Είμαι πραγματικά γεμάτη από τις στιγμές μας».

Το ντύσιμο της τότε και τώρα

«Το πόσο σέξι θα φανεί ένα ρούχο έχει να κάνει με τον αέρα σου. Εγώ πάντα φοράω σορτς και μίνι. Στο Alter απλά όλο αυτό ήταν πιο θεατρικό, ήταν και μια εποχή της υπερβολής. Τότε λέγαμε πως αυτό που γράφει στην τηλεόραση είναι το πορτοκαλί και το φούξια. Τα ρούχα της τηλεόρασης ήταν στολή Τότε δεν μπορούσα να φανταστώ πως με τα ρούχα που πάω στη δουλειά μπορώ να βγω και στην τηλεόραση».

Ο καιρός με.. τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Αν ο Δημήτρης έκανε τον καιρό μια δυο φορές, θα είχε την πλάκα του. Τώρα, να το κάνει σοβαρά νομίζω πως δεν μου αρέσει».

Η σχέση της Φαίης με τους παπαράτσι

«Σέβομαι πως είναι η δουλειά τους και ότι ζουν από αυτό και ξέρω πως όλο αυτό είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μου γιατί είναι ένα κομμάτι της δημοσιότητας. Αλλά ναι έχουν υπάρξει φορές που έχω σφιχτεί αρκετά».

Η πρώτη φορά στην τηλεόραση

«Ξεκίνησα στο TV100 με πρωινή εκπομπή. Είχα την πολιτιστική ατζέντα βοηθούσα στη μόδα, έκανα το μοντέλο, έκανα παραγωγή, έκανα μοντάζ, έφτιαχνα και καφέδες».

Ενώ θυμάται την πρώτη της φορά στον φακό: «είπα σήμερα είναι Πέμπτη λες και ο κόσμος δεν το ήξερε και έπεσε το σήμα. Έτσι βγήκα την επόμενη μέρα Παρασκευή»!

Πηγή: People

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα