Ελένη Μενεγάκη: Οργή και θλίψη για το λάθος με τον πατέρα της!

10:00 24/9/2013 - Πηγή: TNSite

Ένα «λάθος» -που όμως εξυπηρετεί σκοπούς-ήταν αυτό που χάλασε για μια ακόμη φορά την ηρεμία της Ελένης Μενεγάκη και μάλιστα λίγο πριν τη πρεμιέρα της!

Πιο συγκεκριμένα, η Νίτσα στεναχωρήθηκε αφού μια ανακρίβεια ξύπνησε μνήμες απο τα παιδικά της χρόνια…Ο αδερφός της Θοδωρής, «ανέβασε» μια φωτογραφία του με τον πατέρα του Στέλιο!

Το θέμα με τίτλο «Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα της Ελένης» κάνει το γύρω του διαδικτύου, ενώ μέσα σπάνια αναφέρεται πως πρόκειται για τον πατριό της. Η Ελένη με ένα απλό σερφάρισμα είδε πάλι να πρωταγωνιστεί και μάλιστα σε κάτι που τη πονάει και βέβαια δεν ισχύει!

Η Ελένη έχασε τον πατέρα της ενώ ήταν μόλις 2 ετών και παρόλο που δεν θυμάται την παρουσία του ώστε να της λείπει πολύ, μεγαλώνοντας κατάλαβε πως υπήρχε έντονα η απουσία της ανδρικής παρουσίας του πατέρα!

Η ίδια μάλιστα μια φορά σε εκπομπή της, μιλώντας με τη Βάνα Μπάρμπα και την απόφαση της να μεγαλώσει μόνη της το παιδί, είχε εκφράσει για πρώτη φορά τα συναισθήματα της λέγοντας :«Δεν είμαι σίγουρη ότι το συνηθίζουν. Δεν είναι τόσο εύκολο -να τα λέμε αυτά. Κι εγώ, όταν με ρώταγαν “πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια που ο πατέρας σου πέθανε όταν ήσουν δυόμισι χρονών” έλεγα “ε, αφού δεν το θυμάμαι, δεν κατάλαβα τη διαφορά”.

Αλλά μεγαλώνοντας, κατάλαβα ότι υπήρχε η έλλειψη της ανδρικής παρουσίας του πατέρα». Και συνέχισε: «Μπορεί τότε να μην το καταλάβαινα όταν το ζούσα, αλλά σήμερα καταλαβαίνω τις αντιδράσεις μου και γιατί επέλεξα να κάνω κάποια πράγματα».

Όπως καταλαβαίνετε να φιγουράρει μια φωτογραφία με τον πατριό της που υπεραγαπά με τον τίτλο πως πρόκειται για τον πατέρα της, δεν είναι κάτι που την ευχαριστεί. Στην ίδια θέση είναι και ο αδερφός της που σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν περίμενε πως θα γινόταν όλο αυτό καθώς πολλές φορές έχει ανεβάσει εικόνες η και βίντεο με τον πατέρα του.

blogs.gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα