Εκατοντάδες συνταξιούχοι του Ηρακλείου δε θα πληρωθούν

12:56 9/4/2013 - Πηγή: TNSite
Ούτε ευρώ δεν θα βρουν στους λογαριασμούς τους περισσότεροι από χίλιοι συνταξιούχοι στο Ηράκλειο οι οποίοι δεν προσήλθαν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.

Η διαδικασία ήταν απαραίτητη προκειμένου να συνεχιστούν να αποδίδονται οι συντάξεις και πλέον όσοι δεν έσπευσαν, θα υποχρεωθούν να στηθούν στις ουρές της ταλαιπωρίας για να πάρουν τη σύνταξη τους μετά το τέλος του μήνα.

Σύμφωνα

με το prismanews.gr, στο Ηράκλειο βρίσκονται στον «αέρα» περίπου 1.500 συντάξεις. Ερωτηματικό αποτελούν οι περιπτώσεις που αφορούν σε ύποπτους φακέλους για συντάξεις– μαϊμού, οι περισσότερες ωστόσο από αυτές τις περιπτώσεις συνταξιούχων αφορούν σε ηλικιωμένους ανθρώπους που δεν έσπευσαν να απογραφούν.

Η προθεσμία που είχαν στη διάθεση τους για να συμπληρώσουν μέσω διαδικτύου τα στοιχεία τους έληξε χθες για όλα τα ταμεία και σήμερα λήγει για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ.

Σε αυτή τη διαδικασία μπήκαν σε επίπεδο χώρας 328.000 συνταξιούχοι για τους οποίους η συμπλήρωση των σωστών ΑΜΚΑ και ΑΦΜ δεν μπορούσε να γίνει από τα ασφαλιστικά τους Ταμεία, και έτσι τους δόθηκε περιθώριο μίας εβδομάδας για να τα δηλώσουν οι ίδιοι μέσω διαδικτύου.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα