«Εγώ, ο Απαισιότατος 2»: 5 πράγματα για την επιστροφή των minions

12:43 8/7/2013 - Πηγή: TNSite

Το «Eγώ, ο Απαισιότατος» του 2010, άφησε «κληρονομιά» δύο πράγματα στην animated pop κουλτούρα: την ατάκα «Itʼs so fluffy, Iʼm gonna die» και φυσικά τους κίτρινους σκανδαλιάρηδες πιστούς ακόλουθους του Gru, τους minions. Με αφορμή το sequel, ας μάθουμε λίγα πράγματα για αυτούς.

Οι σκηνοθέτες Pierre Coffin και Chris Renaud δανείζουν τη φωνή τους

Ο Coffin θυμάται πως οι αρχικές δοκιμές για την φωνή των minions δεν τους είχαν ικανοποιήσει. Είπε λοιπόν στον

παραγωγό της ταινίας, Chris Meledandri, να κάνει ο ίδιος ένα ανεπίσημο τεστ, «ώστε να έχουν μια πιο χειροπιαστή κατεύθυνση». Ο Meledandri ενθουσιάστηκε τόσο με το δοκιμαστικό που ανέθεσε αμέσως το σπικάζ στους σκηνοθέτες.

Τι γλώσσα μιλάνε οι minions;

Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες η γλώσσα τους, είναι ένα κράμα ινδικών, γαλλικών, ιταλικών και ισπανικών. «Υπάρχουν επίσης και πολλές αναφορές στο φαγητό», συμπληρώνει ο Renaud. Για παράδειγμα «poulet tiki masala», θα πει στα γαλλικά, «ινδικό κοτόπουλο».

Οι minions έχουν και… μοχθηρό πρόσωπο

Σε αντίθεση με τους καλόκαρδους και συμπαθητικούς κίτρινους καραφλούς minions που γνωρίσαμε στο πρώτο φιλμ, στο sequel του «Εγώ, ο Απαισιότατος», εμφανίζονται και τα διαβολικά alter ego τους. «Είναι μωβ, άλλωστε το κίτρινο και το μωβ είναι αντίθετα στο χρωματικό φάσμα, και μαλλιαρά», εξηγεί η παραγωγός Janet Healy. «Είναι αστεία αλλά και λίγο τρομακτικά».

Τα Looney Tunes ήταν η έμπνευση για τους κακούς minions

«Σε ένα επεισόδιο, ο Τουίτι, πίνει ένα φίλτρο και μετατρέπεται σε ένα τριχωτό τέρας. Η ιδέα της μετάλλαξης ενός τόσο χαριτωμένου πλάσματος είναι αρκετά ελκυστική. Γελάμε γιατί στην πραγματικότητα οι Minions, αν και δουλεύουν για ένα μοχθηρό αφεντικό με σκοτεινούς σκοπούς, είναι στη βάση τους καλοί», λέει ο σκηνοθέτης Renaud.

Νέα μέλη στην οικογένεια minions

Η συνταγή είναι γνωστή. Από τους Timon και Pumba του «Βασιλιά των Λιονταριών», μέχρι τους Πιγκουίνους της «Μαδαγασκάρης», όταν ένας δευτερεύων ήρωας κάνει επιτυχία, γίνεται πρωταγωνιστής. Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου αυτά τα άτακτα πλασματάκια να αποκτήσουν και δική τους ταινία.

Το «Μinions», που αναμένεται στις 19 Δεκεμβρίου του 2014, θα φιλοξενήσει φωνητικά κινηματογραφικούς αστέρες, όπως η Sandra Bullock και ο Jon Hamm.

clickatlife.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα