Dancing with the stars: Και η Δανδουλάκη έβαλε 4!

23:22 1/12/2013 - Πηγή: TNSite

Αργεντίνικο τάνγκο για τις κυρίες και μάμπο για τους κυρίους και το live του Dancing with the stars ξεκίνησε με πολύ χορό και ρυθμό από χορευτές salsa που κέρδισαν το χειροκρότημα με τις άψογα συγχρονισμένες κινήσεις τους.

Η Δούκισσα Νομικού για μια ακόμα φορά εκθαμβωτική εντυπωσίασε με

την εμφάνισή της καθώς έμοιαζε με βασίλισσα του χιονιού. Η τουαλέτα σε στιλ γοργόνας ήταν δια χειρός Costarellos με δαντέλα σε άσπρο και μαύρο. Οι γόβες της ήταν του διάσημου οίκου Le Silla, Mourtzis ενώ τα σκουλαρίκια με αρχαιοελληνικούς ρυθμούς ήταν του Kessaris. Τα μαλλιά της Δούκισσας επιμελήθηκε για μια ακόμα φορά ο Στέφανος Βασιλάκης που επέλεξε να κάνει έναν περίτεχνο κότσο με κομψές βαγκ. Το μακιγιάζ ήταν δια χειρός Βάσως Νακολοπούλου σε παλ τόνους αλλά με έντονο κόκκινο κραγιόν.

Πρώτη χόρεψε η Κατερίνα Στικούδη με εκρηκτικό κόκκινο σέξι φόρεμα, που θεωρείται ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού άλλωστε στο προηγούμενο live είχε καταφέρει να κερδίσει την υψηλότερη βαθμολογία. Η κριτική επιτροπή δεν είπε τα καλύτερα δυνατά σχόλια όλοι περίμεναν περισσότερα ενώ ο Γιάννης Λάτσιος δεν δίστασε να πει ότι «δεν άναψε» με τη χορογραφία του ζευγαριού.

Δεύτερος χόρεψε ο Άλεξ Κάβδας ο οποίος την περασμένη Κυριακής βρέθηκε ένα βήμα πριν από την αποχώρηση. Η βαθμολογία ήταν εξαιρετικά χαμηλή καθώς η Κάτια Δανδουλάκη του έβαλε 4.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα