Θ.ΤΕΡΖΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ...

Οι τοκογλύφοι της ελπίδας για μια ακόμα φορά δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Όλοι αυτοί που έριξαν την Ελλάδα και το Ελληνικό λαό στον καιάδα της απόγνωσης και της ανεργίας, σήμερα “αξιοποιώντας” το σημαντικότατο πρόβλημα της ανεργίας υπόσχονται εκατοντάδες θέσεις εργασίας…
Περαματιώτη – Περαματιώτισσα μη πιστεύεις τους ντόπιους τοκογλύφους της ελπίδας. Ξαφνικά σε θυμήθηκαν δυο μήνες πριν τις εκλογές και σε καλούν για δήθεν θέσεις εργασίας.

Ο
συνδυασμός «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πορεία» και εγώ προσωπικά ως Υποψήφιος Δήμαρχος δεν μπορούμε να δεχθούμε έναν ακόμα εμπαιγμό εναντίον της πόλης μας και των συμπολιτών μας. Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι το περιβόητο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για Ανέργους Νέους έως 29 ετών» γνωστό και ως VOUCHER 18-29, είναι συνέχεια του αντίστοιχου προγράμματος του 2013. Παρέχει επιδοτούμενη κατάρτιση 80 ωρών και 4μηνη πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Η μοριοδότηση των αιτήσεων θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια (;;;) … (Το ποσό των 400 περίπου ευρώ που αντιστοιχεί σε κάθε μήνα το λαμβάνει ο επιδοτούμενος εν καιρώ…. Όπως έγινε και το 2013…).Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η σειρά εγγραφής και εισαγωγής των στοιχείων των ανέργων (;;;) στο ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου. Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά όταν θα ανοίξει η αντίστοιχη πύλη του Υπουργείου, χωρίς να είναι απαιτητή η «συνδρομή» των Μεσαζόντων της ελπίδας. Τελικά, θα μας πούνε, ποιοι κερδίζουν από όλη αυτή την όμορφη ιστορία;;; Πάντως, σίγουρα όχι οι άνεργοι συμπολίτες μας.
Ο συνδυασμός «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πορεία» και εγώ προσωπικά, τον Σεπτέμβρη του 2014 όταν ΕΣΥ αποφασίσεις να αλλάξεις σελίδα στην πόλη μας και μας αναθέσεις την Διοίκηση του Δήμου, τέτοιου είδους προγράμματα θα απαιτήσουμε να τα διεκπεραιώνει αξιοκρατικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα