Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε Αρχαία Κόρινθο και Αγίους Θεοδώρους

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, συνελήφθησαν, χθες βράδυ στην Αρχαία Κόρινθο και στους Αγίους Θεοδώρους τέσσερα άτομα....

Ειδικότερα, στην Αρχαία Κόρινθο πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε καφετέρια, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων με τυχερό παιχνίδι τύπου «φρουτάκια».
Συνελήφθη μία 37χρονη Αλβανή, η οποία εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος διαπιστώθηκε πως ήταν παίχτης, ενώ αναζητείται
ο 48χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του καταστήματος. Κατασχέθηκαν, επίσης, τα παιγνιομηχανήματα, καθώς και ποσό 375 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.
Στους Αγίους Θεοδώρους πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε καφετέρια, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών, μέσω κεντρικού server, με το ίδιο τυχερό παιχνίδι.
Συνελήφθη ένας 43χρονος Έλληνας, ιδιοκτήτης του καταστήματος, και ένας 41χρονος, επίσης Έλληνας, ο οποίος έπαιζε σε έναν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Κατασχέθηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και ποσό 1.150 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Keywords
Τυχαία Θέματα