ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Το απόγευμα της Δευτέρας θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για τις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου και στις 18.40 θα μεταβεί στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου θα...

συναντηθεί με τον υπουργό Γιώργο Ορφανό.
Στις 10:30 της Τρίτης θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού και στις 11 θα παρακολουθήσει την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Την κυβέρνηση, στην
παρέλαση, θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα γίνει την παραμονή της εθνικής επετείου, τη Δευτέρα, στις 11:00, στην οδό Τσιμισκή και την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο ΥΜΑ-Θ Γιώργος Ορφανός.

Στις παρελάσεις που θα γίνουν την 28η Οκτωβρίου σε ορισμένους περιφερειακούς δήμους δεν θα τοποθετηθούν εξέδρες επισήμων και ένας από τους δήμους αυτούς είναι ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, όπως ανακοινώθηκε, με απόφαση του δημάρχου Πέτρου Σούλα.

Σήμερα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο πανηγυρικός εορτασμός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με ομιλητές τον πρύτανη Περικλή Μήτκα και τον καθηγητή και πρώην υπουργό Ευάγγελο Λιβιεράτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα