Σ.ΜΕΛΛΟΣ: Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ κ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ….

Σε ρυθμούς εκλογών έχει μπει για τα καλά ο δήμος Κορυδαλλού μιας που οι συγκεντρώσεις και οι ανακοινώσεις πέφτουν βροχή. Όπως δείχνουν τα πράγματα ο συνδυασμός 'Κορυδαλλός Πρώτη Πόλη' με υποψήφιο δήμαρχο τον Γ.Διάκο δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω...
Η συγκέντρωση για τα μπάζα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού κ.Δημόπουλος στάθηκε αφορμή για να ανάψουν για τα καλά τα αίματα. Ο εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού κ.Σταμάτης Μέλλος έγραψε στην προσωπική σελίδα, του στο fb πως υποψήφιος δήμαρχος, κ Δημόπουλος έκανε αυτή την συγκέντρωση μιας που ήθελε να εκμεταλλευτεί τις μέρες τριωδίου αφου ήταν αυτός που υπέγραψε την σύμβαση ως αντιδήμαρχος του νυν δημάρχου Σ.Κασιμάτη με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Το σχόλιο του κ.Μέλλου:

Ο κ. Γιώργος Δημόπουλος υπήρξε αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κορυδαλλού της τετραετία 2003-2006, επί δημαρχίας Στέφανου Χρήστου. Μετά την εκλογή του με τον συνδυασμό του Δημάρχου, Σταύρου Κασιμάτη το 2010, ανέλαβε πάλι την ίδια αντιδημαρχία μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2013. Ένα από τα θέματα λοιπόν που χειρίστηκε ήταν και η υπόθεση ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και Πλ. Ελευθερίας, ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής Κασιμάτη βάζοντας μάλιστα και φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Σήμερα πραγματοποίησε συγκέντρωση με θέμα τα μπάζα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. Ο λαός του Κορυδαλλού κατάλαβε πως υποψήφιος δήμαρχος, κ Δημόπουλος έκανε αυτή την συγκέντρωση μιας που ήθελε να εκμεταλλευτεί τις μέρες τριωδίου!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα