Πρόσωπο με πρόσωπο ήρθε η Παναγοπούλου με τον απαγωγέα του συζύγου της

Εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο ο «εγκέφαλος» της απαγωγής του εφοπλιστή κ. Περικλή Παναγόπουλου, Αποστόλης Πετράκης, κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, διασκεδάζει με φίλους και γνωστούς στα μπουζούκια και ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας.....
Πρόσφατα, μάλιστα, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με τη σύζυγο του εφοπλιστή κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου. Ο απαγωγέας και η σύζυγος του θύματος είχαν μάλιστα και έναν διάλογο,
με την κυρία Παναγοπούλου να μην πιστεύει στα μάτια της! Ολα αυτά οφείλονται στα τρελά και απίθανα του δικαστικού συστήματος της χώρας, το οποίο επιτρέπει να μην έχει εκδοθεί ακόμη απόφαση δικαστηρίου για την υπόθεση έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια!
Το 16μηνο της προφυλάκισης για τον βασικό κατηγορούμενο έχει παρέλθει εδώ και έναν χρόνο κι εκείνος εξακολουθεί να κάνει... τη ζωή του περιμένοντας την απόφαση που θα τον στείλει στη φυλακή. Δεδομένου ότι ο εισαγγελέας έχει ζητήσει την καταδίκη του, ο 37χρονος Ρεθυμνιώτης δείχνει απόλυτα συνειδητοποιημένος για το τι τον περιμένει, όταν και πρόκειται αργότερα να μπει στη φυλακή. «Η καταδίκη είναι σίγουρη και ξέρω ότι θα πάω φυλακή», τονίζει στο «ΘΕΜΑ» και λέει ότι θα μπορούσε να έχει αποφύγει αυτή τη διαδικασία και να βρίσκεται σε κάποια εξωτική παραλία. «Αλλά εγώ έδωσα τον λόγο μου ότι θα είμαι εδώ και τον λόγο μου τον κρατάω πάντα».

Η απόφαση και η φυλακή
Οταν το παγωμένο πρωινό της 12ης Ιανουαρίου 2009 μια παρέα μαυροφορεμένων ανδρών με καλάσνικοφ στα χέρια απήγαγαν έξω από τη βίλα του στο Καβούρι τον εφοπλιστή κ. Περικλή Παναγόπουλο, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι τρία χρόνια αργότερα ο άνθρωπος που σχεδίασε και εκτέλεσε την επιχείρηση αρπαγής θα κυκλοφορούσε ελεύθερος. «Η υπόθεση είναι στο στάδιο της διάσκεψης του δικαστηρίου και στις 17 Φεβρουαρίου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση. Η καταδίκη είναι σίγουρη, αυτό το γνώριζα από την πρώτη στιγμή που ζήτησα και πήγα στην ανακρίτρια και απολογούμενος παραδέχτηκα την πράξη της απαγωγής του κ. Παναγόπουλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα