ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ...

Σε περικοπές κίνησης οχημάτων και μηχανημάτων του προχωρά ο δήμος Αλεξανδρούπολης προκειμένου να αντιμετωπίσει το θέμα που προέκυψε σήμερα ως προς τη διαδικασία προμήθειας καυσίμων κίνησης.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος...

καθαριότητας, Κώστας Μαυρίδης, διευκρίνισε ότι εξαιτίας της προσφάτως κατάστασης, καθίσταται δυσχερής η άμεση προμήθεια της αναγκαίας ποσότητας καυσίμων για τα οχήματα του δήμου, καθώς από σήμερα το πρατήριο με το οποίο έχει σύμβαση ο δήμος πρέπει να προπληρώνεται προκειμένου να γίνεται
ο ανεφοδιασμός σε καύσιμα των οχημάτων.

«Έως τώρα ο δήμος είχε ένα περιθώριο 15 ημερών για την εξόφληση των σχετικών παραστατικών. Από σήμερα που και ο ίδιος ο πρατηριούχος πρέπει να προεξοφλεί την εταιρία καυσίμων, λογικό είναι να μην έχει το περιθώριο διευκολύνσεων», σημειώνει ο κ. Μαυρίδης.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος, καλεί τους πολίτες σε λελογισμένη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, κατά τις επόμενες ημέρες, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στο μηχανισμό συλλογής τους, μέσω των απορριμματοφόρων, η μετακίνηση των οποίων έχει περικοπεί κατά 2-3 οχήματα και μηχανήματα. «Πιστεύουμε να μπορέσουμε να κινηθούμε το επόμενο 10ημερο, να τελειώσει αυτό και να προμηθευόμαστε και πάλι κανονικά καύσιμα», κατέληξε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας.

Τη νέα κατάσταση στην αγορά καυσίμων κίνησης επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ένωσης βενζινοπωλών Έβρου, Νίκος Κεσουδάκης, ο οποίος δήλωσε ότι «από σήμερα η προμήθεια καυσίμων κίνησης από τις εταιρίες γίνεται απολύτως μετρητοίς και μετρητοίς θα πουλάμε. Ούτε πιστωτικές, ούτε τίποτα. Μέχρι σήμερα, ανάλογα με την εταιρία, είχαμε και εμείς μία πίστωση 4-5 ημερών, τώρα πρέπει πρώτα να καταθέσουμε τα χρήματα και μετά να φορτωθεί το βυτίο».
Keywords
Τυχαία Θέματα