ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ...

Μια συμμορία ανηλίκων είχε σπείρει τον τρόμο σε ηλικιωμένους και γυναίκες σε χωριά της Ηλείας. Η αστυνομία αναζητά τέσσερα αγόρια ηλικίας 15,13,13 ακόμη και 9 ετών, μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί 16χρονος ρομά...

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. προχθές το μεσημέρι, στον Πύργο, ο 16χρονος μαζί με τον 13χρονο συνεργό του, άνοιξαν την πόρτα ακινητοποιημένου αυτοκινήτου, που οδηγούσε μια γυναίκα, και αφαίρεσαν από το πορτοφόλι της το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι πέντε δράστες από κοινού, σε ομάδες με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, πραγματοποίησαν από τις 13
Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 19 του ίδιου μήνα, σε Λαστέικα, Βούναργο και Πύργο Ηλείας άλλες τρείς κλοπές και στις 8 Σεπτεμβρίου στον Πύργο ληστεία σε βάρος ηλικιωμένο.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του 16χρονου ρομά και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Το συνολικό ποσό που είχαν αφαιρέσει οι δράστες φτάνει στις 3.780 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
Keywords
Τυχαία Θέματα