Καταγγελία για παράνομη χορήγηση σήματος

Την προσοχή των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης εφιστά ο Σύλλογος Εστίασης & Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας, καθώς σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, εντοπίστηκε κρούσμα παράνομης χορήγησης των σημάτων που αφορούν τη μείωση του ΦΠΑ...

Η καταγγελία έχει ως εξής:
Διαβάσαμε σε τοπική εφημερίδα την Πέμπτη 1 Αυγούστου ότι ο κ. Ιωάννης Γρηγορίου φερόμενος ως πρόεδρος ενός συλλόγου που δραστηριοποιείται στην πόλη του Βόλου να έχει προμηθευτεί 200 έντυπα και να χορηγεί σήματα για την μείωση των τιμών του ΦΠΑ.

Μετά
από τηλεφωνική επικοινωνία με την ΠΟΕΣΕ που έχει την αποκλειστική ευθύνη του προγράμματος και της απονομής σημάτων, ανακοινώνουμε ότι ουδέποτε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων χορήγησε σήματα στον εν λόγω κύριο ή στον σύλλογο που αντιπροσωπεύει.

Επισημαίνουμε στους συναδέλφους ότι τα εν λόγω σήματα τα χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ στον Βόλο αποκλειστικά ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Κάθε Είδους Κέντρων Εστίασης & Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Κάθε Είδους Κέντρων Εστίασης & Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας είναι και επικεφαλής σύλλογος και έχει και την ευθύνη για όλη την Μαγνησία.

Δικαίωμα χορήγησης σήματος και υπογραφής συμφωνητικού σύμφωνα με εγκύκλιο της ΠΟΕΣΕ έχουν μόνο τα σωματεία μέλη της και εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι.

Όσοι συνάδελφοι προμηθεύτηκαν σήματα από τον κύριο Ιωάννη Γρηγορίου να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 6947703111 για να ενημερωθούν και να νομιμοποιήσουν την διαδικασία απονομής σήματος.

Ο σύλλογος μας έχει ενημερώσει την ΠΟΕΣΕ και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα