ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ...

Ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην καταβολή των συντάξεων.Το ίδιο στέλεχος ανέφερε, ότι σύμφωνα με την ενημέρωση την οποία παρείχε χθες ο κ. Βρούτσης στη νέα...
πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, η νέα ρύθμιση των 100 δόσεων, έχει δώσει σημαντική ανάσα στη ρευστότητα των ασφαλιστικών ταμείων.

Το πρωί ο Νέος Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Ρωμανιάς μίλησε για το θέμα της
ρευστότητας των Ταμείων και είπε ότι κινδυνεύουν οι συντάξεις του Μαρτίου.

«Έχω την αίσθηση ότι το Γενάρη και το Φλεβάρη προβλήματα συντάξεων, καταβολής συντάξεων, δεν υπάρχουν. Το Μάρτη τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά, μέχρι τότε όμως θα βρούμε λύση», είπε ο κ. Ρωμανιάς στο Mega.

Η δήλωση προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού κοινωνικών ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη που τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία.

«Η νέα κυβέρνηση και το υπουργείο έχει διασφαλίσει το κάθε ευρώ για κάθε σύνταξη για όλους τους μήνες για όλα τα χρόνια. Οι συντάξεις είναι εγγυημένες. Θα τα λύνουμε τα όποια προβλήματα. Θα ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες τι θα κάνουμε. Ήρθαμε να διασφαλίσουμε τις συντάξεις και να τις στηρίξουμε. Ιερή αγελάδα οι συντάξεις για εμάς, όχι όπως τις λεηλάτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Βασικές δεσμεύσεις μας είναι η αύξηση του μισθού και η 13η σύνταξη, να ανακουφιστούν οι συνταξιούχοι» επεσήμανε ο κ. Στρατούλης.

Σε ανάλογο κλίμα ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις συντάξεις του Μαρτίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα