''Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ''...

«Tο Κυπριακό θα λυθεί πολύ σύντομα εάν η Ελλάδα ως εγγυήτρια δύναμη κάνει το καθήκον της όπως το κάνει και η Τουρκία», δήλωσε ο Τούρκος...

Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φτάνοντας στο αεροδρόμιο... της κατεχόμενης Τύμπου κατά την άφιξή του στα κατεχόμενα.
Ο Ερντογάν είπε ότι η Τουρκία δεν θα ξεχάσει ποτέ τους Τουρκοκύπριους και υπενθύμισε ότι σε μερικούς μήνες θα φτάσει νερό από την Τουρκία στα κατεχόμενα και αργότερα θα φτάσει και ηλεκτρικό.
«Όταν οι Ελληνοκύπριοι το χρειαστούν θα πάρουν μήνυμα ειρήνης», είπε.
Τον Τούρκο Πρόεδρο, ο οποίος έφτασε στα κατεχόμενα με το καινούριο του αεροσκάφος, το οποίο παρέλαβε πριν τρεις μέρες από τις ΗΠΑ, υποδέχτηκε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου.
Νωρίτερα, αναχωρώντας από την Τουρκία για τα κατεχόμενα ο Ερντογάν δήλωσε πως μέχρι σήμερα το ψευδοκράτος εργαζόταν για ένα αποτέλεσμα δίκαιο και περιεκτικό ενώ η νότια Κύπρος ποτέ δεν είχε μια θετική προσέγγιση, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν
Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι αναμένουν από την Ελλάδα ως εγγυήτρια χώρα να είναι πιο αποτελεσματική σε αυτό το θέμα. «Η τουρκοκυπριακή πλευρά έδειξε πάντοτε διάθεση για συμβιβασμό. Δυστυχώς, η απέναντι πλευρά δεν έδειξε διάθεση συμβιβασμού», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.
Keywords
Τυχαία Θέματα