ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ...

Τα αίτια που οδήγησαν στην άγρια συμπλοκή στις φυλακές του Κορυδαλλού φαίνεται πως αποκάλυψε η έρευνα των αστυνομικών.Σύμφωνα με το Mega, 10.000 ευρώ, που δεν πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των Αλβανών κρατουμένων από συγγενείς των Πακιστανών, ήταν η αιτία...

για να ξεκινήσει η συμπλοκή στον ισόγειο κοινόχρηστο διάδρομο της Γ' Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δύο κρατούμενοι από το Πακιστάν. Τα χρήματα αυτά ζητούσαν οι Αλβανοί από τους Πακιστανούς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στη συμπλοκή
συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι κρατούμενοι. Στη συγκεκριμένη πτέρυγα κρατούνται 372 άτομα, μεταξύ των οποίων 99 Αλβανοί, 88 Έλληνες, 49 Πακιστανοί και 18 από το Μπαγκλαντές.

Στη συμπλοκή χρησιμοποίησαν αυτοσχέδια μαχαίρια και λόγχες και συνολικά τραυματίστηκαν 18 άτομα. Ανάμεσά τους και δύο Αλβανοί, 33 και 32 ετών, οι οποίοι φέρεται να είναι και τα πρόσωπα που κατάφεραν τα θανάσιμα τραύματα στους δύο Πακιστανούς, έναν 30χρονο και έναν 35χρονο.

Αμέσως μετά το επεισόδιο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι με τη συνδρομή ανδρών της ΕΚΑΜ πραγματοποίησαν έρευνα στα κελιά, κατά την οποία εντόπισαν και κατέσχεσαν 32 αυτοσχέδια μαχαίρια και 40 ξύλινα κοντάρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα