Γερμανία: Έρχεται ο τυφώνας "Μίνα" !

Σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα οι αρχές στη Γερμανία καθώς η έλευση του κυκλώνα "Μίνα" έχει προκαλέσει σοβαρές καταστροφές σε πολλές περιοχές.....

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild", οι μετεωρολόγοι εξέδωσαν δεκτία έκτακτων καιρικών φαινομένων ενώ οι αρχές συνέστησαν στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις . Η αφόρητη ζέστη και οι θυελλώδεις άνεμοι σε συνδυασμό με την υγρασία κάνουν την ζωή των πολιτών δύσκολη .
Οι αρχές εκφράζουν φόβους για εκτεταμένες πλημμύρες εντός των επόμενων ωρών που ενδέχεται να προκαλέσει
η επέλαση του κυκλώνα στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας . Χαρακτηριστικά στην Κολωνία, όπου ο θερμός αέρας ευνοεί την εμφάνιση πυρκαγιών , τα πυροσβεστικά οχήματα είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Στο Ντόρμουντ από τις καταρρακτώδεις βροχές που πλήττουν ήδη ορισμένες περιοχές, έχουν προκληθεί καταστροφές κυρίως σε δημόσια κτίρια.
Τρεις θαραλλέοι έφηβοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 67χρονο οδηγό από τον αυτοκίνητό του .
Δέντρα έχουν ξεριζωθεί και πολλά αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά στην Φρανκφούρτη ενώ η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχτεί από εκατοντάδες κλήσεις.

Στο Βερολίνο , οι πολίτες μετακινούνται κυρίως με τα τρένα καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μετ΄εμποδίων. Το νερό σε πολλές περιοχές της χώρας έχει ξεπεράσει τα 60 εκατοστά . Δύο άνθρωποι με ελαφρά τραύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα