ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ HONDA CONNECT...

Το Honda Connect που παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού -Mondial de l‘Automobile- προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και συνδεσιμότητα εν κινήσει μέσα από μία ευρεία γκάμα λειτουργιών, οι οποίες...

προβάλλονται σε οθόνη 7 ιντσών. Στάνταρ εξοπλισμός, το σύστημα θα διατίθεται για πρώτη φορά από του χρόνου με τα μοντέλα Honda Civic, Civic Tourer και CR-V.

Εύκολο και διαισθητικό στη χρήση, το Honda Connect τρέχει με λειτουργικό σύστημα Android
4.0.4, και υιοθετεί τη φιλοσοφία ενός smartphone με εντολές αφής. Η οθόνη διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των χρηστών του. Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν από δύο διαφορετικά στυλ για εξατομικευμένη εμφάνιση, αλλά και έγχρωμα εικονίδια που κάνουν την πλοήγηση στα μενού της οθόνης αφής γρήγορη και απλή.

Το σύστημα προσφέρει στους εμπρός επιβάτες ταχεία πρόσβαση στα πάντα, από πληροφορίες οχήματος, κάμερα οπισθοπορείας και μουσική μέχρι συνδεσιμότητα Bluetooth για τα κινητά τους. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν: πρόσβαση στο internet προ-εγκατεστημένες εφαρμογές, Honda App Center, προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Garmin, audio: (CD προαιρετικό), AM/FM/DAB και ιντερνετικό ραδιόφωνο, διεπαφή τηλεφώνου και συνδεσιμότητα Bluetooth, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές οδηγίες και μία σειρά πληροφοριών του οχήματος όπως χιλιομετρητή ταξιδιού, κατανάλωση καυσίμου και χρόνο ταξιδιού.

Στην άψογη λειτουργία του συντελεί ένας από τους ταχύτερους επεξεργαστές στην αγορά, ο NVIDIA Tegra 3 που είναι εξειδικευμένος για χρήση σε περιβάλλον αυτοκινήτου.

Συνδεσιμότητα Bluetooth και πρόσβαση στο ίντερνετ

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το νέο σύστημα Honda Connect προσφέρει άριστη συνδεσιμότητα για ασφαλή επικοινωνία των κατόχων οχημάτων Honda κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Μέσω της τεχνολογίας Bluetooth, ο χρήστης συνδέει το smartphone του στο Hands Free τηλεφώνου του αυτοκινήτου και απολαμβάνει τη φιλοσοφία λειτουργίας ενός smartphone μέσω του συστήματος.

Το Honda Connect είναι συμβατό με το Mirror Link που παρέχει συνδεσιμότητα μεταξύ του συστήματος και του smartphone του χρήστη, με την προϋπόθεση ότι είναι και αυτό συμβατό. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στο χρήστη να «προβάλλει» την οθόνη του smartphone και να έχει πρόσβαση στις smartphone εφαρμογές.

Με το σύστημα μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο ίντερνετ μέσω Smartphone WiFi tethering ή Mobile WiFi Router, και να απολαμβάνετε πλήρη πλοήγηση στο διαδίκτυο με την προϋπόθεση το αυτοκίνητο να είναι σταματημένο, ώστε να βρίσκετε τοπικές υπηρεσίες ή τοπόσημα που βρίσκονται στην περιοχή. Το σύστημα διατίθεται με μία γκάμα προ-εγκατεστημένων εφαρμογών και ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει και άλλες εφαρμογές από το Honda App Center.
Keywords
Τυχαία Θέματα