Δένδιας: Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις σε Εθνική και Eurobank

Τη διαβεβαίωση πως δεν κινδυνεύουν οι ελληνικές καταθέσεις μετά το «ναυάγιο» συγχώνευσης της τραπεζικής συγχώνευσης της Εθνικής τράπεζας με την Eurobank έδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κος Νίκος Δένδιας!..

Μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κος
Δένδιας αφού ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το θέμα του "παγώματος" της συγχώνευσης, τόνισε αυτό που ακούμε συχνά τελευταία και από τα χείλη του ΥΠΟΙΚ Γ.Στουρνάρα πως οι έλληνες καταθέτες δεν πρέπει να ανησυχούν.

«Δεν διεκδικώ γνώση των λεπτομερειών αυτής της ιστορίας. Σε μένα έγινε γνωστή σήμερα το πρωί, όπως, φαντάζομαι και στους περισσότερους συμπολίτες μας. Είχα χαιρετήσει, όπως όλοι νομίζω, την ένωση των δύο τραπεζών σαν κάτι το απολύτως θετικό στη γενική προσπάθεια που κάνουμε σε όλους τους τομείς να έχουμε εθνικούς πρωταθλητές. Από κει και πέρα τώρα, είμαστε υποχρεωμένοι πολλές φορές στη ζωή να πάμε ανάλογα με το τι έχουμε δυνατότητα να κάνουμε. Νομίζω ότι αυτό το οποίο είναι σημαντικό για τον Ελληνα πολίτη είναι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα που να αφορά καταθέσεις ή οτιδήποτε άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο κος Δένδιας, κατηγορώντας παράλληλα τα στελέχη της Κομισιόν που προσφέρουν κακές υπηρεσίες και προβαίνουν όπως είπε σε άκαιρες δηλώσεις σχετικά με "κουρέματα" καταθέσεων!
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δένδιας, Εθνική, Eurobank,dendias, ethniki, Eurobank