ΧΑΚΑΡΑΝ 2.131 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ Playstation Network...

H ομάδα hackers DerpTrolling ισχυρίζεται ότι έχει «χακάρει» για ακόμη μία φορά το Playstation Network, με αποτέλεσμα τη διαρροή λογαριασμών 2K Games Studios, και Windows Live.

Οι DerpTrolling έχουν ποστάρει...

usernames
και passwords στο Pastebin για να το αποδείξουν.

Το δημοσίευμα του geek.com, από το οποίο προέρχονται οι πληροφορίες, αναφέρει για το PSN ότι δημοσιεύθηκαν στοιχεία για 2.131 λογαριασμούς, ενώ, όπως αναφέρει το e-pcmag.gr, το PSN είχε «χακαριστεί» ξανά πριν από τρία χρόνια.

Οι DerpTrolling είναι η ομάδα που επιτέθηκε στους servers του Blizzard’s World of Warcraft μέσω DDoS, τη στιγμή που αναμενόταν το patch για το Warlords of Draenor της προηγούμενης εβδομάδας.

Στο παρελθόν έχουν δηλώσει ότι δεν θα διέρρεαν στοιχεία χρηστών, αλλά επειδή κανένας δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά αποφάσισαν να “χοντρύνουν” το παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα των hackers DerpTrolling έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει προς την κατεύθυνση λήψης καλύτερων μέσων ασφαλείας, η διαρροή στοιχείων από τους λογαριασμούς δημιουργεί προβλήματα.

Πάντα σύμφωνα με το geek.com, οι DerpTrolling ισχυρίζονται ότι έχουν στη διάθεση τους στοιχεία για 7 εκατομμύρια λογαριασμούς. Κάτι που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, καθώς με τους συσχετισμούς που ισχύουν η διαρροή αφορά και υπηρεσίες των 2K, Twitter, Windows Live, Facebook, PSN, και EA της Origin.

Σκόπιμο είναι, πριν ληφθούν τα όποια μέτρα ασφαλείας από το PSN, να αλλάξετε άμεσα τα στοιχεία log-in στους παραπάνω λογαριασμούς σας.
Keywords
Αναζητήσεις
playstationnet μβρετανια
Τυχαία Θέματα