O νέος Δήμαρχος Τρίπολης ευχαρίστησε όλους τους δημότες…

Την πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του, από την...

1η Σεπτεμβρίου του 2014.

Κατά τη εισήγηση του ευχαρίστησε όλους τους δημότες, είτε τον ψήφισαν είτε όχι και τόνισε ότι "σε ένα δήμο με πολλά προβλήματα πρέπει να υλοποιήσουμε ό,τι έχουμε δεσμευτεί πρεκλογικά".

Σε ερωτήσεις που δέχτηκε όσον αφορά στο μεγάλο πρόβλημα των απορριμμάτων, ευχήθηκε να μην δούμε τους δρόμους ποτέ ξανά γεμάτους σκουπίδια,
όπως και στο παρελθόν, ενώ επανέλαβε τη διαφωνία του για τη θέση του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου είχε επιλέξει η προηγούμενη δημοτική αρχή να κάνει την προσωρινή διαχείριση.
Όσον αφορά στην πρόσφατη επίσκεψη του στο δημαρχείο της πόλης δήλωσε ότι κανένας υπάλληλος που κάνει καλά τη δουλειά του δεν θα πρέπει να φοβάται. Επίσης ζήτησε ένα χώρο, όπου θα μπορεί να εργάζεται αυτό το τρίμηνο, μέχρι να αναλάβει τη διοίκηση.

Σχετικά με το αποτέλεσμα, το οποίο ο Γιάννης Σμυρνιώτης έκρινε ρευστό, δήλωσε ότι "το αποτέλεσμα είναι καθαρό όπως ήταν και το 2010"!

Για τις παρεμβάσεις τις οποίες προετοίμαζε να κάνει η προηγούμενη δημοτική αρχή στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στο κέντρο της Τρίπολης, είπε ότι "η μελέτη είναι ξεπερασμένη" και ότι "ναι μεν θα προχωρήσουμε στην αναβάθμιση της πλατείας, αλλά όχι σε αυτό το έργο και μάλιστα χωρίς διαβούλευση".

Τέλος τόνισε ότι θα υπάρξει συνεργασία με όλους τους τοπικούς προέδρους των χωριών για την επίλυση των προβλημάτων τους και κατέληξε απαντώντας σε όσους θέλουν την παράταξη να μην διαθέτει άτομα έμπειρα και ικανά για τις θέσεις των αντιδημάρχων και των δημοτικών συμβούλων , λέγοντας ότι "θα πρέπει όλοι να κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους και ότι η παράταξη δεν είναι προϊόν παρθενογένεσης, αλλά προσωπικής του επιλογής".
Keywords
Τυχαία Θέματα