ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΣΤΑ...(σσ χέστηκε η φοράδα στο αλώνι)..



...ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ...

Παραιτείται από την ευρωλίστα των Οικολόγων Πράσινων ο πρώην ευρωβουλευτής και νυν περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος,...

ο οποίος στην επιστολή παραίτησης ρίχνει βολές για καταστάσεις που διαμορφώθηκαν στο κόμμα.

«Από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι παραιτήσεις σειράς σημαντικών στελεχών από την ευρωλίστα, φαίνεται σαφώς πως κλείνει ένας ολόκληρος κύκλος προσπαθειών για μια ενωτική, πολιτικά ισορροπημένη και επιτυχή πορεία των Οικολόγων Πράσινων ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου» αναφέρει
στην επιστολή του ο κ. Τρεμόπουλος και σημειώνει: «Όλες οι προσπάθειες του τελευταίου μήνα αρκετών από μας προσέκρουσαν σε τοίχο και επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, που αναπαράγει την απογοήτευση στα μέλη και διευκολύνει τις φυγόκεντρες τάσεις στους Οικολόγους Πράσινους».

Κάνει λόγο για μεθοδευμένη διαμόρφωση της ευρωλίστας, αναπαραγωγή πελατειακών λογικών και συναλλαγές χωρίς αρχές, ενώ προσθέτει: Είναι φανερό πως κάποιοι έδειξαν στον Χρυσόγελο την πόρτα της εξόδου από το κόμμα και το ίδιο επιχειρούν να κάνουν και με όποιον δεν αποδέχεται τα νέα δεδομένα.

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως τα νέα μέλη από την ΠΑΣΠ το 2013 αντί να σηματοδοτήσουν ένα άνοιγμα στην κοινωνία, αυτονομήθηκαν βίαια και λειτουργώντας εισοδιστικά και χωρίς πολιτικούς όρους, εξασφάλισαν σημαντικές θέσεις.

«Προσωπικά δεν επιδίωκα να βγω ευρωβουλευτής, όπως είχα γράψει και πει εξαρχής ούτε όμως και είναι στο χέρι μου πια να συμβάλλω σε ένα καλό αποτέλεσμα, όπως επιδίωκα. Γι' αυτό και δεν έχει νόημα η παρουσία μου στην ευρωλίστα, όπως είχα διαπιστώσει και πει στο ΠΣ στις 18.1, δίνοντας και λίγη ακόμη πίστωση χρόνου» δηλώνει ο κ. Τρεμόπουλος.

Εξετάζει την πρόταση για ένα έκτακτο συνέδριο και τάσσεται υπέρ της στήριξης ελκυστικών αυτοδιοικητικών σχημάτων και συμμαχιών, καθώς και της οργάνωσης του κόμματος για τη μάχη των εθνικών εκλογών.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα