Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι της φρίκης στο Κλίβελαντ – Οι αλυσίδες και τα σύνεργα των βιασμών

«Σε τελική ανάλυση, είναι ένα σεξουαλικό αρπακτικό». Η συγκεκριμένη φράση συμπεριλαμβάνεται στο γράμμα που έδωσε ο Αριέλ Κάστρο στην αστυνομία και περιέγραφε τις νοσηρές πράξεις του στις τρεις γυναίκες που κρατούσε φυλακισμένες στο σπίτι του στο Κλίβελαντ.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης παρουσιάστηκαν οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικού του σπιτιού της φρίκης. Ο αρμόδιος ντετέκτιβ περιέγραψε πως ο Κάστρο απήγαγε τις τρεις γυναίκες, τις πήγε στο σπίτι του και αμέσως τις έδεσε με αλυσίδες στο υπόγειο και τις βίασε. «Τους ανάγκαζε να φοράνε κράνος μοτοσυκλέτας και τις παρατούσε στο σκοτεινό υπόγειο για όλη τη νύχτα», είπε χαρακτηριστικά ο ντετέκτιβ Χαράσιμτσουκ και συνέχισε: «Κάθε γυναίκα είχε υποστεί πολλαπλούς σωματικούς και ψυχικούς βιασμούς καθ'όλη τη διάρκεια παραμονής της στο σπίτι».

Ο αστυνομικός είπε πως ο Κάστρο πετούσε χρήματα στα τρία θύματά του και τους ανάγκαζε να τον πληρώνουν για να τους φέρνει πράγματα από τον έξω κόσμο, ενώ συχνά τις έβαζε να τον σημαδεύουν με όπλο στο κεφάλι και τις προκαλούσε να τον πυροβολήσουν. Παράλληλα, στο δικαστήριο παρουσιάστηκε ένα γράμμα του Κάστρο στο οποίο περιέγραφε τις πράξεις του και παραδεχόταν πως είναι ένα «σεξουαλικό αρπακτικό».

Τις ανάγκαζε να φορούν κράνος όσο τις βίαζε

Το υπόγειο όπου ο Κάστρο κρατούσε αλυσοδεμένες τις τρεις γυναίκες και ασελγούσε πάνω τους.

Το γράμμα του Αριελ Κάστρο στην αστυνομία όπου αναφέρει πως είναι «σεξουαλικό αρπακτικό»

Οι σκουριασμένες αλυσίδες από το δωμάτιο των Τζίνα Ντε Τζέσους, Μισέλ Νάιτ

Η μακέτα του σπιτιού όπως παρουσιάστηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης

iefimerida.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα