ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΤΡΟ ΒΕΤΤΑ



Τον Πέτρο Βέττα, τον πρόεδρο της ATTICA GROUP, που έχασε το Σάββατο τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αποχαιρετισε ο ναυτιλιακός κόσμος. Η...

εξόδιος ακολουθία, εγινε από τον ιερό ναό της Αγ.Φιλοθέης, ενώ η ταφή του θα γίνει στον αγαπημένο του Πόρο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Τα γραφεία της εταιρείας ATTICA
GROUP σε ένδειξη πένθους παραμένουν σήμερα κλειστά, ενώ τα πλοία BLUE STAR FERRIES και SUPERFAST FERRIES έχουν υψώσει μεσίστιες τις σημαίες της εταιρείας.

Ο Πέτρος Βέττας είχε σπουδάσει ναυτιλιακά στο Λονδίνο ενώ ήταν ένας από τους ιδρυτικούς μετόχους της Μarfin Investment Group Α.Ε., εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών με δραστηριότητα στον Τραπεζικό και Χρηματιστηριακό τομέα, η οποία το 1998 αγόρασε τα επιβατηγά πλοία του Περικλή Παναγόπουλου.

Ηταν πρόεδρος της Bariba Corporation, ενώ απο το 1977 και μέχρι το 1986 εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Hector Shipping Company SA , ναυτιλιακή εταιρία με έδρα τον Πειραιά.

Ακολούθως, ξεκίνησε τις δικές του επιχειρήσεις, ιδρύοντας την ναυτιλιακή διαχειρίστρια εταιρία Bariba Corporation, που δραστηριοποιείται στην αγορά και εκμετάλλευση εμπορικών πλοίων.

Από τον Σεπτέμβριο 1998 μέχρι τον Μάιο 2001, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας AGRIFOS FERTILIZERS, η οποία ασχολείται με παραγωγή και εμπορία φωσφορικών λιπασμάτων, με έδρα τη Νέα Υόρκη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και παραγωγική εγκατάσταση στο TEXAS.

Ηταν στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Capes Investment Corporation, η οποία είναι εταιρεία Συμμετοχών σε πλοιοκτήτριες εταιρίες με πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΤΡΟ ΒΕΤΤΑ,kalo taxidi petro vetta