ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ



ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΨΗΛΗ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΚΑΪ
«Ο λαϊκισμός είναι ενδημικό πρόβλημα και στη ΝΔ. Πρέπει να δώσουμε μάχη κατά του λαϊκισμού. Ο κόσμος δεν θέλει ούτε σήμερα να ακούει αλήθειες» δήλωσε η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη. Παράλληλα, η πρώην...

υπουργός κάλεσε τον πρωθυπουργό να επιβάλει «σιωπητήριο» στον στενό συνεργάτη του Παναγιώτη Μπαλτάκο με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου για την τρόικα.
Ο κ. Μπαλτάκος είχε δηλώσει τη Δευτέρα, μεταξύ άλλων, ότι το μνημόνιο είναι μελανή σελίδα στην ιστορία της χώρας.

«Καλό είναι να του επιβάλει λίγο σιωπή. Ένας γραμματέας υπουργικού συμβουλίου αποφεύγει να κάνει πολιτικές δηλώσεις. Προτιμώ να ακούω τον πρωθυπουργό που έχει την ευθύνη των όσων λεει να μιλάει που έχει την ευθύνη τον λόγων του παρά να ακούω τον κ. Μπαλτάκο» τόνισε στον ΣΚΑΪ η κυρία Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ για τη στάση των δανειστών τόνισε ότι «δεν καταλαβαίνω τον Ιούλιο πώς είναι δυνατόν να μην έχουμε δημοσιονομικό κενό και το Σεπτέμβριο να έχουμε. Είναι παιχνίδι επιβολής για τα επόμενα δυο χρόνια, για το πώς θα διαχειριστούμε την επόμενη ημέρα».

«Σήμερα μας πιέζει η τρόικα να κάνουμε κάποια πράγματα, η τρόικα δεν μας πιέζει και να κάνουμε 1.000 πράγματα και δεν τα κάνουμε επειδή δεν μας πιέζει. Να γράψουμε το δικό μας μνημόνιο (...) φτάνουμε κοντά στο λιμάνι με τεράστια προσπάθεια του ελληνικού λαού. Χρειάζεται ουσιαστικότατη πολιτική διαπραγμάτευση» υπογράμμισε.

Διευκρίνισε ότι υπάρχει δέσμευση των εταίρων για επίλυση του ζητήματος χρέους εφόσον η χώρα πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα, και τώρα θέλουν να μεταθέσουν την επίλυση του ζητήματος για μετά τις ευρωεκλογές. «Χρειάζεται πολιτική διαπραγμάτευση και επικοινωνιακή επίθεση στην Ευρώπη (...)» τόνισε, για την ανάγκη άμεση ρύθμισης.

Επισήμανε ότι είναι μείζονος σημασίας η άμεση μείωση της φορολογίας, λέγοντας ότι το μέγεθος της φορολογίας είναι τρελό. «Φορολογούμε τους ίδιους και τους ίδιους», παρατήρησε.
Keywords
Τυχαία Θέματα