Άννα Bίσση: «Έχασα πολλά χρήματα σε δίκες και δικηγόρους»

«Αν δεν δουλέψω, δεν θα μπορώ να εξασφαλίσω ούτε καν το προσεχές μέλλον μου», εξομολογείται η Άννα Βίσση και αποκαλύπτει την οικονομική της κατάσταση, αλλά και το πώς νιώθει που σε λίγους μήνες θα γίνει γιαγιά!

Παρά τα τόσα χρόνια που έχει στη δισκογραφία και τις πίστες, η τραγουδίστρια παραδέχεται πως η οικονομική της κατάσταση δεν είναι αυτή που πολλοί θα περίμεναν: «δεν υπήρξα ποτέ δέσμια του χρήματος. Δεν φρόντισα ποτέ τον εαυτό μου οικονομικά, γιατί δεν με θεωρώ πονηρή σε αυτόν τον τομέα, ούτε και ταλαντούχα. Ίσως αυτή να είναι τελικά και η απόδειξη ότι είμαι καλλιτέχνης. Και για
να είμαι ειλικρινής, αν δεν δουλέψω δεν θα μπορώ να εξασφαλίσω ούτε καν το προσεχές μέλλον μου. Πέρασα δύσκολα. Με όλες αυτές τις δίκες και τους δικηγόρους, δυστυχώς, έχασα πολλά χρήματα που θα μπορούσα να έχω σήμερα και να μου προσφέρουν μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα μου άξιζε άλλωστε ύστερα από 40 χρόνια δουλειάς», λέει σε συνέντευξή της.
«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι θα γίνω γιαγιά. Πιστεύω αυτό θα το νιώσω αφού γεννηθεί με το καλό το παιδί και το πιάσω στην αγκαλιά μου», αναφέρει η Άννα, προσθέτοντας πως η Σοφία της είπε τα ευχάριστα νέτα – σκέτα, αφού πρώτα την ρώτησε αν κάθεται.
Όσο για το πώς θέλει να την φωνάζει το εγγόνι που περιμένει;
«Νομίζω τα παιδιά αποφασίζουν μόνα τους, ανάλογα με το τι τους βγάζουμε. Θα μου άρεσε όμως να με φωνάζει σκέτο Άννα. Και γιαγιά να με λέει θα κλαίω από τη συγκίνηση μου δεν το συζητώ…», απαντά, ενώ συμπληρώνει πως στον ρόλο της γιαγιάς δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει την μητέρα της, Σοφούλα.
Τέλος, η Άννα ανακοινώνει πως το Καλοκαίρι θα κάνει συναυλίες στα Βαλκάνια και θα βρεθεί στην Κύπρο με την Εβελίνα Παπούλια και τον Παναγιώτη Πετράκη, ενώ στη συνέχεια θα ξεκουραστεί, καθώς τον Οκτώβριο θα έχει δέκα παραστάσεις με τους «Δαίμονες» και μετά θα την δούμε επί σκηνής με τον Αντώνη Ρέμο.
Συνέντευξη στο κυπριακό «Down Town»
Keywords
Αναζητήσεις
content
Τυχαία Θέματα