Υπόθεση Παπαδήμος: «Δεν έλεγξε τον φάκελο ο φρουρός» – Βίντεο στα χέρια των Αρχών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Φύλλο και φτερό κάνει τα πάντα η Αντιτρομοκρατική, για να διαπιστωθεί αν ο φρουρός εξέτασε τον φάκελο- βόμβα πριν τον παραδώσει στον Λουκά Παπαδήμο. Νέα στοιχεία, θέλουν τον αποστολέα, να είναι άλλος και όχι η Ακαδημία Αθηνών όπως είχε ακουστεί αρχικά.

Οι Αρχές, έχουν στα χέρια τους

υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και των συστημάτων ασφαλείας της Βουλής με τις πρώτες ενδείξεις φέρονται να επιβεβαιώνουν την κατάθεση του αστυνομικού φρουρού ότι πέρασε από τη Βουλή.

Οι αστυνομικοί της ΔΑΕΕΒ όμως, αν και το ντοκουμέντο δείχνει πως ο φρουρός κατέθεσε με ακρίβεια την πραγματικότητα, θέλουν να βεβαιωθούν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

«Τσεκάρουμε με κάθε λεπτομέρεια το υλικό έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ο φρουρός πέρασε την αλληλογραφία του από τα x-ray. Εκτός από το υλικό από τα συγκεκριμένα συστήματα εξετάζονται όλες οι κάμερες από τη διαδρομή του πακέτου για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του το ακριβώς έχει συμβεί» λέει αστυνομική πηγή στο protothema.gr.

Από την άλλη, ανησυχία προκαλούν κύκλοι του φρουραρχείου που διαψεύδουν τον φρουρό. Όπως υποστηρίζουν, ο ίδιος δεν πέρασε από το κοινοβούλιο για να ελέγξει την αλληλογραφία του κ. Παπαδήμου. Αφήνουν όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο, να έχει περάσει και άτυπα να έλεγξε τους φακέλους του κ. Παπαδήμου πριν τους παραδώσει στον ίδιο.

Την ίδια ώρα, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ έχουν προβεί σε μερική ανασύσταση του τρομοδέματος και μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουν άποψη για την ακριβή συνδεσμολογία. Αν είναι δηλαδή ίδια με αυτή των υπολοίπων τρομοπακέτων που είχε στείλει τον περασμένο Μάρτιο η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς σε Ελλάδα, Βερολίνο και Παρίσι.

Το άρθρο Υπόθεση Παπαδήμος: «Δεν έλεγξε τον φάκελο ο φρουρός» – Βίντεο στα χέρια των Αρχών εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπόθεση Παπαδήμος, Δεν, – Βίντεο, Αρχών,ypothesi papadimos, den, – vinteo, archon