Βρετανία: Καταδικάστηκε παιδεραστής 101 ετών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στη νομική ιστορία της χώρας που κρίνεται ένοχος. Στα 101 του χρόνια, ο Ραλφ Κλαρκ, καταδικάστηκε χθες για μια σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων που διαπράχθηκαν δεκαετίες πριν.

Τέλη του 1970 και αρχές 1980, ο Κλαρκ, συνταξιούχος οδηγός φορτηγού, κακοποίησε και βίασε δύο νεαρά κορίτσια, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ομολογήσει το σεξουαλικό έγκλημα εις βάρος

του ανήλικου αδελφού των δύο κοριτσιών.

Τα κορίτσια, ηλικίας τότε 4 και 13 χρόνων, έζησαν τον εφιάλτη στο σπίτι του Κλαρκ στο Μπέρμιγχαμ, στην καμπίνα του φορτηγού του και στην μικρή αποθήκη του κήπου του.

Τα θύματα είδαν τον παιδεραστή να κάνει δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους, σχετικά με τον εορτασμό των γενεθλίων του. Έντρομα αναγνώρισαν το πρόσωπο του και κάλεσαν τις Αρχές.

Ο Κλαρκ ομολόγησε στο Βασιλικό Δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ την διάπραξη αρκετών σεξουαλικών εγκλημάτων, προσβολής δημοσίας αιδούς και ασέλγειας παρά φύση κατά ενός αγοριού. Από την άλλη όμως, αρνείται την κακοποίηση των δύο κοριτσιών, που τώρα βρίσκονται στην τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, και τις χαρακτηρίζει «ψεύτρες».

Η εισαγγελία έκρινε πως παρά την περασμένη ηλικία του και τα προβλήματα υγείας, ο Κλαρκ πρέπει να φυλακιστεί εξ’ αιτίας της βαρύτητας των εγκλημάτων του. Η απόφαση για την ποινή του θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Το άρθρο Βρετανία: Καταδικάστηκε παιδεραστής 101 ετών εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα