Βόλος: Ακόμη ένα τραγελαφικό σκηνικό σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (βίντεο)

Ένα είναι σίγουρο, πως στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου δεν πλήττουν ποτέ με τη νέα δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου. Έτσι, για ακόμη μια φορά τα βλέμματα στράφηκαν σε συνεδρίαση του Συμβουλίου χθες βράδυ, Δευτέρας.

Ειδικότερα, τη στιγμή που ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος ενημέρωνε το σώμα για τη ΔΕΥΑΜ, στην αίθουσα μπήκαν δύο νεαροί που φορούσαν στρατιωτική παραλλαγή και δήλωσαν

ότι είναι φαντάροι από το στρατόπεδο «Γεωργούλα» και έμαθαν ότι υπάρχει μια δημοτική σύμβουλος «που κάνει καλό σεξ» και αφού έδωσαν ένα χαρτάκι με ένα τηλέφωνο στον δήμαρχο, αποχώρησαν.

Βέβαια, το εν λόγω περιστατικό έρχεται λίγες μέρες μετά την αγοραία επίθεση του κ. Μπέου σε δημοτική σύμβουλο, την οποία είχε αποκαλέσει «χοντρή», με την ίδια να υποστηρίζει ότι μπορεί να είναι χοντρή αλλά κάνει καλό σεξ.

Βέβαια, η αντιπολίτευση αντέδρασε, ζητώντας από τον δήμαρχο να καλέσει την Αστυνομία, ενώ τον κατηγόρησε ότι μετέτρεψε σε καρναβάλι το Δημοτικό Συμβούλιο, αφήνοντας αιχμές για προβοκάτσια της Δημοτικής Αρχής.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και τόνισε ότι καταδικάζουν όλοι, τόσο την ενέργεια, όσο και τους ηθικούς αυτουργούς της, ενώ ζήτησε εκτός από την Αστυνομία να κληθεί και η Στρατονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα