«Βοήθησε με»: Τα σπαρακτικά λόγια της 18χρονης πριν ξεψυχήσει

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 18χρονη κοπέλα στο διαμέρισμα που έμενε με τον πατέρα της στο Lower Square. Ήταν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, όταν η Ellen Finnegan προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια τηλεφωνώντας σε κάποιον φίλο της. Οι τελευταίες της λέξεις, «βοήθησέ με», ακούστηκαν στο φωνητικό μήνυμα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει κανείς.

Ο φρικτός θάνατος της, προκλήθηκε από φωτιά που ξέσπασε από τσιγάρο ή κάποια ηλεκτρονική

συσκευή. Ένας υπάλληλος που εργαζόταν στο δήμο, παρατήρησε τις φλόγες και κάλεσε τις Αρχές. Η Ellen βρισκόταν νεκρή στην κρεβατοκάμαρα από τις αναθυμιάσεις.

Νωρίτερα, η 18χρονη κοπέλα είχε βγει να διασκεδάσει στο μπαρ Quinn στο Newcastle, με τη φίλη της Nicole Keenan να εξηγεί κλαίγοντας την στιγμή που την οδήγησε σπίτι. Την τύλιξε με μια κουβέρτα και της έδωσε ένα μαξιλάρι επειδή δεν καθόταν στο κρεβάτι. Η Sara Gorman βρήκε το μήνυμα που της είχε αφήσει το επόμενο πρωί.

Η άτυχη κοπέλα, δεν ακουγόταν ταραγμένη στον τηλεφωνητή, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο από τη φωνή της πως είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τις τοξικολογικές εξετάσεις, που έδειξαν πως η Ellen είχε στο αίμα της ποσότητα οινοπνεύματος 3,5 φορές παραπάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ο πατέρας της 18χρονης, Bartley Finnegan, απουσίαζε και είχε κανονίσει να φύγει για σκι την επόμενη μέρα του φρικτού θανάτου της κόρης του.

Η ιατροδικαστής Suzanne Anderson, τόνισε τον κίνδυνο που κρύβει το αλκοόλ και ελπίζει πως αυτό θα γίνει μάθημα για τους νέους που καταναλώνουν οινοπνευματώδεις ουσίες ανεξέλεγκτα: «Δυστυχώς η περίπτωση αυτή υπογραμμίζει τους μεγάλους κινδύνους σε ό,τι αφορά το αλκοόλ και ειδικά τη βαριά κατανάλωση αλκοόλ. Ελπίζω ότι μπορούν να αντληθούν διδάγματα«.

Το άρθρο «Βοήθησε με»: Τα σπαρακτικά λόγια της 18χρονης πριν ξεψυχήσει εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα