Βέφα Αλεξιάδου: Αχάριστες οι Μενεγάκη, Κορομηλά, Χατζηδημητρίου

Η άλλοτε πρωτοπόρος μαγείρισσα της τηλεόρασης, πλέον έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι σπάνιες οι φορές που είναι καλεσμένη σε εκπομπή μαγειρικής ή εμφανίζεται σε κάποιο περιοδικό. Ο «εκσυγχρονισμός» φαίνεται έδωσε την ευκαιρία σε νέους και σε νέες μαγείρους να κάνουν την εμφάνισή τους στο «γυαλί».

Και φυσικά ένα παράπονο το έχει η μαγείρισσα γιατί οι τότε παρουσιάστριες δεν της έδωσαν την απαιτούμενη προσοχή και την ξέχασαν. Πρώτη και καλύτερη «πιάνει» στο στόμα της την Ελένη Μενεγάκη την οποία σε συνέντευξή στο περιοδικό "Ough" την αποκαλεί αχάριστη!

«Δούλεψα με όλες τους, την Πόπη Χατζηδημητρίου, τη Ρούλα και την Μενεγάκη. Ήταν καλές κοπέλες. Μόνο που κι οι τρεις ήταν αχάριστες. Ίσως έφταιγε ο φόρτος εργασίας και το γεγονός ότι η γνωριμία μας ήταν κυρίως επαγγελματική, αλλά δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο ποτέ, ποτέ, ποτέ».

Ενώ από όλες την καλύτερη σχέση για ένα διάστημα την είχε με την Ελένη, που την επισκέφθηκε κάποιες φορές: «Η Ελένη σ’ αυτό το εξοχικό έφαγε και ήπιε. Ήρθε Πάσχα εδώ με τον Λάτσιο και είχαμε στο τραπέζι κοκορέτσια. Θυμάμαι με ρωτούσε για εκείνον και με συμβουλευόταν γιατί μ’ είχε σαν μάνα της».

Τώρα αν η παρουσιάστρια έμαθε δίπλα της να μαγειρεύει και κάνα πιάτο φαί, απάντηση δεν είναι διόλου κολακευτική: «Ποια; Η Ελένη; Μόνο να τρώει έμαθε!»

Keywords
Τυχαία Θέματα