Τσίπρας: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι άριστα εκπαιδευμένες για κάθε πρόκληση»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, υποστήριξε ο πρωθυπουργός από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη για την παραχώρηση της διαχείρισης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Μιλώντας στη δεύτερη εκπομπή του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας «Με αρετή και τόλμη» που μεταδίδεται από την ΕΤ1, ο Αλέξης Τσίπρας

είπε πως ο στρατός είναι άρτια εκπαιδευμένος για κρίσιμες περιπτώσεις.
Μάλιστα εξέφρασε την ευχαρίστηση του που μιλά «σε μια ανανεωμένη αλλά με μεγάλη ιστορία για τις ένοπλες δυνάμεις τηλεοπτική εκπομπή» ενώ τόνισε την «πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά του Ελληνικού Στρατού τόσο σε ότι αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού τόσο και για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών».

Στο δεύτερο επεισόδιο «Με αρετή και τόλμη» είδαμε το κέντρου εκπαίδευσης τεθωρακισμένων στον Αυλώνα και την εντυπωσιακή άσκηση «Αστραπή» που εξελίχθηκε εκτάκτως στην Ικαρία και προέβλεπε την ανακατάληψη του αεροδρομίου του Αγίου Κηρύκου από εθνοφύλακες και καταδρομείς.

Το άρθρο Τσίπρας: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι άριστα εκπαιδευμένες για κάθε πρόκληση» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα