«Τσάκωσε» τον άντρα της στο κρεβάτι με ζευγάρι και τους «καθάρισε» όλους (pics- vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αντιμέτωπη με περίπου τριάντα χρόνια βρίσκεται η Crystal Leah Gambino, που δολοφόνησε τον σύζυγο της κι ένα ζευγάρι όταν τους βρήκε μαζί στο κρεβάτι.

Η 42χρονη που ομολόγησε την πράξη της, σκότωσε τον 40χρονο σύζυγό της Giovanni James Gambino, τον 39χρονο Geoffrey Gilliland και την 33χρονη Stephanie Sanchez τον Φεβρουάριο του 2016.

Μετά το έγκλημα, ο γαμπρός της κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως η δράστης είχε πάρει το πτώμα της γυναίκας κι ετοιμαζόταν να το κάψει στην πίσω αυλή του σπιτιού.

«Η νύφη μου είπε στην οικογένειά της πως σκότωσε τον άντρα της. Τον έπιασε να κοιμάται με άλλη γυναίκα. Τους είπε ότι ξεφορτώθηκε τα πτώματα και πως μάζεψε τους κάλυκες. Είπε ότι έβγαλε το πτώμα της γυναίκας με καρότσι και το πήγε στην αυλή να το κάψει» είπε στις αρχές.

Όπως είχε ανακοινώσει η αστυνομία, τα τρία πτώματα βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα.

Η 42χρονη, που ήταν τραγουδίστρια στο επάγγελμα, είχε κάνει ένα παιδί με τον 40χρονο σύζυγο της, ενώ το 2009 του είχε κάνει περιοριστικά μέτρα και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, διεκδικώντας την επιμέλεια του παιδιού τους.

Το άρθρο «Τσάκωσε» τον άντρα της στο κρεβάτι με ζευγάρι και τους «καθάρισε» όλους (pics- vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα