Τρόμος για τους οδηγούς! Πετούσαν πέτρες στα διερχόμενα αυτοκίνητα, για να «σπάνε πλάκα»!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

«Έτσι, για να σπάμε πλάκα», είπαν οι τέσσερις νεαροί (από 14 έως 21 χρόνων), που συνελήφθησαν επ αυτοφώρω να πετούν πέτρες στα παρμπρίζ των μεγάλων φορτηγών που διέρχονταν την Ιονία Οδό!

Όμως, δύο παιδιά από το Μεσολόγγι και δυο ακόμη που είχαν πάει εκεί για διακοπές, τις τελευταίες ημέρες είχαν τρομοκρατήσει τους οδηγούς καθώς από ένα σημείο που δεν ήταν ορατό από το δρόμο, εκσφενδόνιζαν πέτρες!

Μετά από καταγγελίες κάποιων οδηγών- οι περισσότεροι συνέχιζαν το δρομολόγιο λόγω και του φορτίου που μετέφεραν-

οι αστυνομικοί της ασφάλειας Μεσολογγίου, έστησαν μπλόκο στο 77ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού.

Οι τέσσερις νεαροί, κινούμενοι με ένα μηχανάκι και δυο ποδήλατα, πήγαιναν στον παράδρομο της Ιονίας Οδού, όπου εκμεταλλευόμενοι το χαμηλό ύψος του φράκτη-η οδός περνούσε αρκετά πιο κάτω- πετούσαν πέτρες σε φορτηγά, τα οποία κινούνταν με κατεύθυνση από τα Ιωάννινα προς το Αντίρριο, προκαλώντας τους υλικές ζημιές, ευτυχώς δίχως να χάσουν τον έλεγχο οι οδηγοί και να προκληθεί τυχόν τροχαίο ατύχημα…

Βρήκαν οι αστυνομικοί την… βάση εκτόξευσης

Αφού βρήκαν τη… βάση εκτόξευσης, οι αστυνομικοί κρύφτηκαν και παρακολουθούσαν.

Είδαν τους νεαρούς να έχουν μαζέψει γύρω τους πολλές πέτρες και να τις εκσφενδονίζουν διαδοχικά σε τρία διερχόμενα φορτηγά!

Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών

Οι τέσσερις, ηλικίας 21, 18, 18 και 14 ετών, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Σε εξέλιξη η έρευνα και για άλλες ρίψεις

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων φθοράς σε κινούμενα οχήματα στην Ιονία Οδό, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.

Το άρθρο Τρόμος για τους οδηγούς! Πετούσαν πέτρες στα διερχόμενα αυτοκίνητα, για να «σπάνε πλάκα»! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα