Τρομοκρατημένος ο Clooney: Τι ωραία όταν ήσουν μόνος…!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αν και τις γυναίκες της ζωής του τις έδειχνε με καμάρι, ο κάποτε ορκισμένος εργένης του Χόλιγουντ έχει αλλάξει ζωή και δεν μπορεί να προσαρμοστεί με τίποτα.

Ο George Clooney δεν σταματά να μιλά για τα δίδυμα μωρά του, που είναι πλέον 3,5 μηνών και να λέει λεπτομέρειες σε μια προσπάθεια ίσως να τον καλμάρει το κοινό.

Αυτή την φορά ήταν μια συνέντευξη για την Daily Mail,

στο πλαίσιο του φεστιβάλ του Τορόντο. Ο πανευτυχής μπαμπάς, με μαύρους κύκλους από το ξενύχτι, μίλησε περισσότερο για τα παιδιά του, παρά για τα επαγγελματικά του.

«Δεν ήταν ωραία τότε, που ήσουν μόνος και δεν ανησυχούσες για το πώς θα κρατήσεις δυο ανθρώπους ζωντανούς» ρωτά ο δημοσιογράφος και ο Clooney με χιούμορ ξεφυσά και απαντά: «Αχ, τι ωραίες εποχές»!

Παραδέχθηκε πως τώρα με τα δίδυμα κλαίει τέσσερις φορές την ημέρα, πιο πολύ κι από τα μωρά «και να σκεφτείς, δεν μου δίνουν καν σημασία, δεν κάνω τίποτα γι’ αυτά. Το πολύ κανένα μπουκάλι πού και πού. Είναι η Αμάλ που τα φροντίζει, τα θηλάζει και την αγαπούν τόσο πολύ. Δεν έχω δει άνθρωπο να τρώει τόσο πολύ», λέει έκπληκτος για τα παιδάκια του.

Μάλιστα έδειξε στον δημοσιογράφο μια φωτογραφία τους από το κινητό του: «Δεν ξεχωρίζεις ποιο είναι το αγόρι και ποιο το κορίτσι; Εκείνος είναι πιο μεγάλος, τρώει συνέχεια, εκείνη είναι τόσο χαριτωμένη και μικρούλα», λέει σχολιάζοντας την φωτογραφία και περιγράφει πως αυτή είναι η πρώτη φορά που είναι μακριά τους και πως η Amal του έστειλε αυτή την φωτογραφία μόλις το ίδιο πρωί. «Είναι η πρώτη φορά μακριά από τα παιδιά μου και είδα την φωτογραφία και σκεφτόμουνα, «πόσο μου λείπουν τα παιδιά μου, μακάρι να ήμουν μαζί τους»», λέει σαν κάθε άλλος πατέρας…

Όσο για το ποιο θα είναι το μεγαλύτερό του καθήκον ως πατέρας, τι θα διδάξει στα παιδιά του αυτός και η γυναίκα του; Η απάντηση για τον George Clooney ήταν ξεκάθαρη: «Θα μάθουν πως όλα αυτά που έχουν είναι τυχαία. Θα μπορούσαν το ίδιο εύκολα να είχαν γεννηθεί στην Συρία και οι ζωές τους να ήταν πολύ διαφορετικές. Το γυαλί της δημοσιότητας και τα πλούτη που έχουν με το πού γεννήθηκαν, είναι όλα θέμα τύχης. Γεννήθηκα στο Κεντάκι, επί δέκα χρόνια πάλεψα σαν νέος ηθοποιός και πιο πριν έκανα διάφορες δουλειές και ξέρω πολύ καλά πως τα πράγματα στην ζωή δεν είναι καθόλου εύκολα, δεδομένα και έτοιμα».

Το άρθρο Τρομοκρατημένος ο Clooney: Τι ωραία όταν ήσουν μόνος…! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα