Τρομακτικό video: Τρις ισόβια στη γιαγιά που ντυνόταν μάγισσα και βασάνιζε την εγγονή της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με παγερό πρόσωπο και χωρίς να αντιδράσει καθόλου άκουσε η γιαγιά ενός κοριτσιού την απόφαση του δικαστηρίου που την καταδικάζει σε τρις ισόβια για όσα έκανε στην εγγονή της.

Η 51χρονη γυναίκα από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ για πολλά χρόνια ντυνόταν μάγισσα και κακοποιούσε την εγγονή της, καταγράφοντας μάλιστα με το κινητό της τα φρικτά βασανιστήρια.

Μαζί με τον 33χρονο σύντροφο της, η Geneva S. Robinson που δήλωσε ένοχη, τρόμαζαν και χτυπούσαν άγρια το κοριτσάκι

που σήμερα είναι επτά ετών.

Εκείνη ντυνόταν «μάγισσα Νέλντα», ενώ ο Joshua Granger που καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση, «δαίμονας Κούγκρο». Οι δυο τους βασάνιζαν τη μικρούλα και της έλεγαν πως η σοφίτα έχει τέρατα που θα την σκοτώσουν.

Κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά video από το κινητό της κατηγορουμένης που καταγράφηκε το 2014, όταν εκείνη ήταν μόλις 4 ετών.

«Η γιαγιά σε έχει σιχαθεί, πήγαινε στη μάγισσα», ακούγεται ο Granger να λέει στο έντρομο κοριτσάκι. Η τετράχρονη τους ικετεύει να μην την πειράξουν και υπόσχεται πως θα είναι φρόνιμη.

Η γιαγιά της απαντά με τσιριχτή φωνή και βαμμένα πράσινα τα χέρια της, «λες ψέματα κοριτσάκι». Ενώ η εγγονή συνεχίζει να τους παρακαλά, η Robinson της ζητάει ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι για να την κόψει κομμάτια και να τη φάει.

Το άρθρο Τρομακτικό video: Τρις ισόβια στη γιαγιά που ντυνόταν μάγισσα και βασάνιζε την εγγονή της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
jeneva robinson τι έκανε στα εγγόνια της
Τυχαία Θέματα