Τρίτος τερμάτισε ο Γιουσέιν Μπολτ στην τελευταία κούρσα της καριέρας του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Τρίτος τερμάτισε ο Τζαμαϊκανός, Γιουσέιν Μπολτ, στην τελευταία ατομική κούρσα της καριέρας του στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στον Λονδίνο. Ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την καριέρα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το χρυσό μετάλλιο, το κέρδισε ο 35χρονος Αμερικανός, Τζάστιν Γκάτλιν, ο οποίος έχει δεχθεί τιμωρία αποκλεισμού από το άθλημα 2 φορές στην καριέρα του για υποθέσεις ντόπινγκ. Για αυτό το λόγο, ο κόσμος

τον αποδοκίμαζε.

Ο συμπατριώτης του, Κρίστιαν Κόουλμαν, τερμάτισε δεύτερος και έκανε το 1-2 για την αμερικανική ομάδα.

Τζάστιν Γκάτλιν: «Άφησα το γιουχάρισμα εκτός, δεν το άκουγα καν και συγκεντρώθηκα στην πίστα. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Οι άνθρωποι που με αγαπούν είναι εδώ και φωνάζουν για να με εμψυχώσουν, αλλά και στο σπίτι που με παρακολουθούν.

Είναι ο τελευταίος αγώνας του Μπολτ. Είναι μια καταπληκτική περίσταση. Είμαστε αντίπαλοι μέσα στην πίστα αλλά στην προθέρμανση κάνουμε χιούμορ και περνάμε καλά. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να με συγχαρεί και να μου πει ότι δεν άξιζα τις αποδοκιμασίες. Αυτός ο αθλητής αποτελεί έμπνευση για όλους.», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Γιουσέιν Μπολτ: «Ο Γκάτλιν είναι ένας σπουδαίος ανταγωνιστής. Πρέπει να είσαι στην καλύτερη φόρμα για να τον κερδίσεις. Πραγματικά το εκτιμώ να αγωνίζομαι απέναντί του και είναι καλός άνθρωπος.», ανέφερε ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών.

Το άρθρο Τρίτος τερμάτισε ο Γιουσέιν Μπολτ στην τελευταία κούρσα της καριέρας του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα