Το Πάσχα των πολιτικών μας

Μακριά από την πρωτεύουσα θα περάσουν και φέτος το Πάσχα οι περισσότεροι από τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας μας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας βρίσκεται ήδη στα Ιωάννινα, στο σπίτι του στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου, και την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί, όπως κάθε χρόνο, στρατιωτικό φυλάκιο της περιοχής, ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης

Σαμαράς, άφησε φέτος την Πύλο για το Ναύπλιο, τόπο καταγωγής της συζύγου του, όπου και θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Ανάστασης.

Στην Κρήτη θα μεταβεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, για ολιγοήμερες διακοπές, ενώ στο Ηράκλειο εθεάθη και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Μάλιστα, επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου προκαλώντας τη «μουρμούρα» των πιστών.

Στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, θα κάνει Πάσχα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ ήδη βρίσκεται στην Ικαρία ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σε Λειβαδιά-Λαμία θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ ο μόνος πολιτικός αρχηγός που θα παραμείνει στην πρωτεύουσα είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα