Το νέο μοντέλο οικογένειας: Βρετανός ζει και τεκνοποιεί με δύο γυναίκες! (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ίσως να τον ζηλεύουν οι περισσότεροι άντρες, ίσως και να μην ήθελαν ποτέ να του μοιάσουν. Ο ίδιος δεν νοιάζεται για τίποτα και είναι απόλυτα ευτυχισμένος.

Ο Adam Lyons, είναι ένας Βρετανός που συζεί με δύο γυναίκες στο Όστιν του Τέξας αλλά και τα δυο παιδιά που έχει κάνει με την μία από αυτές.

Όπως λέει ο 36χρονος άνδρας από το Λονδίνο, τα κάνει όλα και με τις δύο, ενώ ούτε λόγος για ζήλειες και τα υπόλοιπα που χαλάνε μία σχέση.

Οι όμορφες Brooke Shedd και Jane Shalakhova είναι πολύ αγαπημένες, ενώ το πέμπτο μέλος που θα φέρει στον κόσμο τον Ιούλιο η bisexual Jane, έχει εκτοξεύσει την ευτυχία της παράξενης οικογένειας.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στη Mirror, τόσο ο Lyons όσο και οι όμορφες γυναίκες της ζωής του δηλώνουν πανευτυχείς.

«Είναι υπέροχο που μεγαλώνουμε όλοι μαζί τα παιδιά μας. Το συζητήσαμε εκτενώς μεταξύ μας και συμφωνήσαμε ότι δεν υπάρχει «δικό σου» και «δικό μου» σε θέματα μητρότητας και πατρότητας. Με τα παιδιά οι επίσημοι τίτλοι μας είναι «Μπαμπάς», «Μαμά» και «Μαμά». Στην περίπτωσή μας, η συμβίωση τριών συντρόφων είναι μακράν πιο λειτουργική από εκείνη των δύο», εξηγεί ο 36χρονος.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η αντισυμβατική οικογένεια που δημιούργησε με τις δύο ερωμένες του «ειναι το μέλλον», αφού πρόκειται για ένα μοντέλο που επιτρέπει στους εμπλεκόμενους να είναι καλύτεροι γονείς και σύντροφοι.

Όλο αυτό άρχισε πριν από πέντε χρόνια και η κατακραυγή ήταν τεράστια. Όσο για τα παιδιά, που δεν ξέρουν λεπτομέρειες, θα μεγαλώσουν πιο αρμονικά κι ευτυχισμένα, υποστηρίζει η οικογένεια.

Το άρθρο Το νέο μοντέλο οικογένειας: Βρετανός ζει και τεκνοποιεί με δύο γυναίκες! (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα